Klar til gruppespillet | Ny Champions League fodbolde

25.08.2023

Skrevet af Sandra

Nok den Liga, som alle i hele Europa ser mest frem til at blive sparket i gang. Og den næstbedste ting er helt klart fodboldene, og de er landet! Lige i tide til gruppespillet.

Køb både UCL og WUCL fodboldene lige her hos Unisport

Boldene fejrer hymnerne fra begge turneringer og inkorporerer teksterne i iøjnefaldende designs. Blå og lilla er de iøjnefaldene farver på tværs af begge designs. Inspireret af hymnerne før kampen, der giver genlyd på stadioner i starten af hver kamp, hylder de nye design disse ikoniske symfonier og de uerstattelige følelser af spænding og forventning, der følger med dem.

Champions League Officielle kampbold

Set på en metallisk sølv baggrund integrerer mændenes iteration af den officielle kampbold et enkelt bogstav fra den genkendelige lyrik - 'THE CHAMPIONS' - på hver af de 12 stjerner i en overdådig kalligrafistil. Visuelle repræsentationer af sangens musikalske toner indskyder stjernerne i kongelig lilla, rød og blå.

Fortsættes nedenfor

Women’s Champions League Officielle kampbold

Introduktionen af en skræddersyet hymne til UEFA Women's Champions League i Sæsonen 2021/22 markerede starten på en ny era for turneringen. Til ære for det øjeblik inkorporerer det nye design sangens tekst i to af boldens iøjnefaldende stjernepaneler - hvilket skaber en unik tekst i lys orange. De resterende ti stjerner har et bølget lilla og pink print, der bruger de samme ord fra hymnen til at skabe et abstrakt og opmærksomhedsskabende look.

Et par ord om fodboldene fra Head of Global Brand Marketing Football hos adidas, Matthew Davidson;

“Last season, we were spoilt with two tournaments that, again, reinforced just how special the UEFA Champions League and the UEFA Women’s Champions League are, as football spectacles. Over the years, the anthem has become a highly anticipated moment in the pre-match ritual[...]So, for this season’s adidas Official Match Balls, we wanted to celebrate the important place these songs occupy in the game.”