Japansk innovation | Mizuno opgraderer

11.07.2023

Skrevet af Sandra

Vi ved alle, hvilken støvle der er JayMikes favorit. Det er selvfølgelig Mizuno, og vi kan godt forstå hvorfor! Men nu bliver den endnu bedre med sine nye innovations forbedringer. Føler du dig interesseret i at lære mere om den nye Morelia støvle? Bare fortsæt med at læse, og du vil lære alt om de nye forbedringer!

Morelia Neo IV B Made in Japan

Nok et af de bedste håndværk, når det kommer til fodboldstøvler. Dette håndværk er nu den fjerde generation af Morelia Neo familien. Lad os tage et nærmere kig på den nye innovative støvle.

Fra den japanske KAIZEN-filosofi om kontinuerlige forbedringer har denne støvle udviklet sig på flere aspekter for at øge følelsen af second skin. Den er bygget til maksimal komfort og acceleration. Støvlen har fået ny tunge for at forbedre pasformen. Sålen har også fået en opgradering for at forbedre stabilitet og komfort. De mest innovative materialer, som vi har set i det sidste årti, er nu kombineret med det overlegne K-Leather. Den nye Morelia Neo IV B er faktisk lavet i Japan og er konstrueret med ydeevne i tankerne. Hver del af støvlen er udviklet og optimeret for at få den bedste ydeevne ud af enhver spiller. Disse støvler kan betragtes som toppen af den verdensberømte japanske innovation.

Hvis disse crazy forbedringer ikke kan få dig til at købe et par af disse nye støvler, så ved vi ikke hvad der kan - men vi er sikre på, at JayMike vil have et par, helt sikkert!

COMFORT. UNPARALLELED

Køb den nye Morelia Neo IV B Made in Japan hos Unisport NU! Klik her!