PUMA Supercharge | En helt ny Future

12.01.2023

Skrevet af Christian

Fremtiden er Supercharge. PUMA er klar med en helt ny Future, på pre-sale nu hos Unisport. Denne gang vil være den første hvor den fås i både en høj og lav udgave. Læs mere om støvlen her - og find ud af og du skal have den i høj eller lav!

Køb PUMA Future Supercharge Ultimate her!

PWRtape

Vi kender allerede PWRtape fra Ultra, men for første ganng nogensinde vil det også være at finde på den nye Future. PWRtaprn giver støvlen det perfekte lockdown, du ikke finder i andre støvler. Det er et tæt fit, men uden at være restriktivt - så din fod stadig har fuldstændig frihed. Kombineret med Adaptive FUZIONFIT360 overdelen, som kombinerer strækbar strik, mesh og PWRtape til at holde det hele sammen, bliver det bare ikke bedre. Støvlen har nemlig så god pasform at den både kan bruges med og uden snørrebånd. Bedste pasform i en støvle? Vi tror du får svært ved at finde en som er bedre!

Engineered 3D textures

For at få det bedste touch på bolden har PUMA skab en 3D tekstur de lægger oven på sele støvlens overdel - for at give det bedste greb og kontrol på bolden. Men tidligere Future's ikke have noget ekstra grip, bliver det den første som har det lille ekstra når du dribbler eller sparker til bolden. Men bare rolig, den er ikke overdrevet 'sticky', den er helt perfekt!

Dynamic Motion System

Sålen bygger på det med stærke Dynamic Motion System koncept fra tidligere støvler. Dog er en stor ændring sket - man har skiftet knopperne fra halve koniske knopper til klinget knopper. Med stabilitet i hælen, fleksibel i forfoden giver denne 'dual-density' sål ekstra stabilitet, agilitet og ikke mindst traction. Alt dette skabet den bedste Future støvle nogensinde lavet. Så velkommen til fremtiden, vi lober du ikke vil blive skuffet.

Lav og høj version

Helt nyt for Future kommer den nu både i en høj og lave version. Så om du foretrækker en høj støvle som giver en smule mere beskyttelse - eller du er mere til en lav støvle som giver det mere frihed og bevægelse. PUMA Future har hvad du skal bruge. Se billederne herunder og find ud af hvilken støvle passer til din stil!

Køb PUMA Future Supercharge Ultimate her!