Puma x Unisport 'Sakura' | Fra Japan til dig

27.06.2022

Skrevet af Christian

PUMA og Unisport er stolte af at kunne lancerer sit sjette samarbejde. Denne gang med inspiration fra Japan og de blomsterende kirsbærtræer - Sakura som de hedder i 'Solens rige'. Tag et kig på de nye Limited Edition støvler og handsker. Kun hos Unisport!

PUMA x Unisport Sakura

Køb de nye PUMA x Unisport 'Sakura' her

PUMA og Unisport for syvende(!) gang slået spalterne sammen - og med det nye samarbejde er der virkelig blevet løftet på ambitionsniveauet. Vi har hos Unisport, designet det første hvide par PUMA Ultra. Støvlen farve tager udgangspunkt i Japan og deres blomsterende kirsbærtræer, hvilken der også er landets nationalblomst. Støvlen skal symbolisere Unisports filosofi 'udvikling og positivitet'.

At løbe i kirsbærtræer i fuld flor er ikke noget som man ser hver dag. Med sit unikke design - og den første Ultra i hvid - kan du med denne støvle virkelig skille dig ud fra mængen. Tag et kig på PUMA x Unisport støvlerne herunder.

Køb de nye PUMA x Unisport 'Sakura' her

Ligesom Barbershop er dette samarbejde også for målmændende. 'Sakura' kommer ligeledes i en Ultra Grip 1 Hybrid Pro. Med sit kirsbærtræ design er det ikke nogen almindelig målmandshandske. Tag et kig på de nye handsker nedenunder - og skynd dig hvis du skal være en af de få som får fingrene i disse, bogstavelig talt! Køb 'Sakura' Ultra Grip 1 her!