Unisport Scholarship | Lad os hjælpe med at gøre din fodbolddrøm til virkelighed

12.10.2021

Skrevet af Sandra

I dag lancerer Unisport 'Unisport Scholarship'. Det har til formål at hjælpe entusiaster med at gøre verden til et bedre sted gennem fodbold. I anledning af det nye Scholarship lancerer Unisport også dokumentaren "Bigger than Football". Minidokumentaren handler om fodboldentreprenør og træner Nagin Ravand.

Har du en fodbolddrøm, du vil gøre til virkelighed? Så er du muligvis berettiget til det nye Unisport Scholarship, der er designet til at hjælpe enkeltpersoner til at handle ud fra deres ideer for at få en positiv indflydelse i deres lokalsamfund.

Unisport Scholarship

Unisport Scholarship programmet er designet til at give alle mulighed for at ansøge om midler til deres projekt for at gøre verden til et bedre sted gennem fodbold. Finansieringen kan være på forskellige måder afhængigt af projektets behov, enten gennem nødvendig økonomisk støtte, hjælpsom professionel rådgivning eller adgang til Unisports store sociale medier på over 6 millioner følgere globalt. Alle kan ansøge om legatet, og alle projekter overvejes - så længe de gør en forskel for andre.

“Unisport Scholarship handler om passionen, projektet og ønsket om at få en positiv indflydelse gennem fodbold. Med Unisport Scholarship vil vi gerne hylde frivilligt arbejde og give en hjælpende hånd til dem, der drømmer om at gøre verden til et bedre sted gennem fodbold” - Michael Burk, CEO, Unisport.

_______________________

Om Unisport Scholarship

- Målgruppen for Unisport Scholarship er ansøgere, der søger støtte til at realisere projekter, der skaber en positiv effekt gennem fodbold.

- Støtten afhænger af projektets art. Dette kan omfatte økonomisk støtte, coaching og/eller marketing.

- Derudover vil Unisport bruge sine kanaler til understøttede projekter, for at skabe opmærksomhed og sikre nye partnere, og Nagin Ravand vil stille sig til rådighed som mentor.

- Læs mere her

_______________________

Den første modtager af et sponsorat og nyudnævnt ambassadør for Unisport Scholarship er den danske fodboldspiller og træner Nagin Ravand, der kom til Danmark fra Afghanistan som 3-årig. I dag lancerer Unisport mini-dokumentaren 'Bigger than Football', der fortæller den utrolige historie om Nagin Ravand. Læs mere om dokumentaren herunder.

Purpose Documentary Part 4: Bigger than Football

Nagin Ravand er 21 år gammel, hun er studerende og deltidstræner. Hun oprettede en kvindelig fodboldklub i Brabrand. Hun ændrede ikke kun tankegangen om "Piger spiller ikke fodbold", hun fik også den største tilstrømning af nye kvindelige medlemmere. Fra 0 medlemmer til 40 på kun 3 år.

“Fodbold er overalt, alle har set det, og alle har mærket det. Fra vesten til tredje verdens landene. Det samler folk til at snuse omkring bolden, som bliver broen til manges lykke [...] Bliv aldrig træt af at gøre små ting for andre. Nogle gange fylder de små ting den største del af deres hjerter.” - Nagin Ravand

I 2020 vandt Nagin Planbørnefondens kvindepris. En pris, der gives til en person, organisation eller virksomhed, der gør en ekstraordinær indsats for ligestilling mellem kønnene. Tag et kig på hendes fantastiske historie i videoen herunder.