Hør historien bag det unikke design - Nike præsenterer nye Hypervenom støvler til Neymar

25.01.2016

Skrevet af Mathias

Ingen er som Neymar! Han gør ting som andre ikke tør og spiller med så meget kærlighed for fodbold. Nike fejrer nu hans spillestil og mantra med en helt ny Nike Hypervenom.

På sine lægge har Neymar ordene ”Ousadia” og ”Alegria” tatoveret, hvilket oversat betyder ”dristighed” og ”glæde”. Vi lader ham selv forklare hvad det betyder for ham: ”Jeg associere ’Alegria’ med glæden ved at leve og spille fodbold, hvilket er det jeg elsker mest i verden. Og ’Ousadia’ fordi jeg har dristigheden til at prøve ting, som andre ikke forventer at se.”

Med dette i tankerne, fik Nike den berømte brasilianske kunstner, Bruno Big, til at skabe denne livlige nye signaturstøvle til Neymar. Og selvom det abstrakte design på den nye Nike Hypervenom virker random og kaotisk, så er denne Ousadia og Alegria symbolik planlagt meget nøjagtigt.

Det bliver ikke mere personligt end det her. Neymar Jr. er en fremtidig Ballon d’Or vinder og Nike viser ham noget kærlighed med den meget livlige støvle, som jeg kan garantere kommer til at se skarp ud på banen.

Det er svært at gøre en sort og hvid støvle så fremtrædende, men det er præcis hvad Nike, Bruno Big og Neymar har formået. Hvad synes du om dem? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.