adidas Originals Spezial | Vi byder en klassiker velkommen tilbage!

06.12.2019

Skrevet af Milan

Du har sikkert gået med dem før. Hvem har ikke. Men måske har du ikke set dem i lang tid? Lige meget hvordan det måtte forholde sig, er adidas Originals Spezial skoen tilbage hos Unisport! Hvis du har savnet denne indendørssko, så er dette dedikeret til dig.

Første gang vi bevidnede den ikoniske adidas Spezial sko var i 1979, da den blev fremstillet i Tyskland i en tidløs blå og hvid farve, og kort tid efter blev den et kæmpe hit - især i de skandinaviske lande. De sidste par år har skoen oplevet en dramatisk genopblomstring i popularitet, og nu er den altså tilbage hos Unisport i hele fem farvevarianter! Gense klassikeren forneden:

Fortsættes nedenfor

adidas Spezial-skoen er oprindeligt designet som en håndboldsko, men bruges i høj grad også til hverdagsbrug. Som nævnt foroven er den at finde i fem farvevarianter hos Unisport, herunder i den klassiske blå / hvide farve, i navy / blå, sort / hvid, grå / rød / guld og sidst men ikke mindst i grøn / gul.

Skoen er endvidere produceret af det behagelige ruskindsmateriale med snørebåndene placeret på toppen, hvor man på inder- og ydersiden finder de velkendte tre striber.

Man kan virkelig mærke den høje kvalitet, da den udover at have en tyk sål på samme tid er behagelig at have på. Alt i alt en enkel sko, men samtidig den ultimative, da man kan have den på til diverse begivenheder - i forbindelse med sport såvel som afslappet fodtøj og på kontoret.


Vær med til at bringe retro-stilen tilbage og køb en sko der aldrig går af mode her!