Black Friday hos Unisport | Forbered dig på Black Week - en hel uge med Black Friday-tilbud

21.11.2019

Skrevet af Milan

Hos Unisport er Black Friday ikke bare én dag, hvor du får chancen for at gå amok med de mange tilbud, vi har. Nej, hos Unisport er det en hel periode, der starter i dag mandag den 25. november og slutter først den 1. december!

Hvad er Black Friday?

De sidste par år, har Black Friday fået sin tilstedeværelse i mange lande verden over - også her, selvfølgelig. Det er en dag, hvor et stort antal butikker har et stort udvalg af forfremmede produkter, hvilket betyder, at du sparer en masse penge, når du går shop-amok. Dette gælder naturligvis også for Unisport, hvor du vil opleve 7 dage med vanvittige tilbud på udvalgte produkter.

Hvad kan jeg forvente af Unisport?

De næste 7 dage, kan du forvente at se vanvittige tilbudfodboldstøvler, fodboldtrøjer, fodbolde og indendørssko, for bare at nævne nogle af vores 'sweet deals' - og ikke nok med det, kan du ovenikøbet spare op til 70%! Ja, du læste rigtigt.

Derfor opfordrer vi stærkt til at slå til NU, da det ikke kommer til at blive billigere end dette - selv ikke på selve dagen, altså Black Friday, på fredag den 29. november.

Dette års Black Friday vil uden tvivl være vores største nogensinde, så sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, for at få de bedste tilbud leveret direkte til din indbakke i løbet af dagen. Tilmeld dig lige her.

Sørg for også at holde øje med vores sociale medier, da vi kommer til at lægge billeder op regelmæssigt og poste Instagram-stories op dagligt for at vise dig vores fantastiske tilbud.


Unisport ønsker dig en glædelig Black Week!