Paul Pogba Season 6 | Nye limited edition Predator-støvler

03.10.2019

Skrevet af Milan

Adidas og Paul Pogba er klar til at lancere den nye season 6-kollektion, der blandt andet indeholder nye signatur-støvler og beklædning, der viser, hvordan den franske midtbanespiller ser sig selv i den digitale verden.

Der er gået 8 måneder siden lanceringen af 'PP' Season 5 - den forrige Pogba-kollektion, og det betyder, at det er tid til den nye 'PP' Season 6, som foruden de fantastiske Paul Pogba signatur-støvler, vil indbefatte ny beklædning som en del af kollektionen.

Kollektionen er designet for og af ingen anden end Paul Pogba, og hans signatur-kollektion kan helt sikkert ses på det farvestrålende fodboldinspirerede 'PP' logo på det meste af hans tøj, herunder på t-shirts, hans jakke og træningsdragten. Men lad os se nærmere på den muligvis vigtigste genstand her: støvlerne.

Fortsættes nedenfor

I og med de udgør en så stor del af adidas x Paul Pogba Season 6-kollektionen, har fodboldstøvlerne et meget mere dristigt look end det forhenværende røde/hvide/sorte design for season 5-kollektionen.

Støvlerne er primært udført i sort/lilla/lyserød som resten af kollektionen, og har en sort overdel alt imens de velkendte tre striber bliver repræsenteret i en lilla farve, der langsomt falmer til lyserød. De skinnende såle omfatter ligeledes det lilla og lyserøde tema og giver et sandt og karakteristisk Paul Pogba-look.

Rent teknologisk skiller støvlerne sig ikke meget ud, da de er de helt samme som 'almindelige' 19+ Predator-modeller med Primeknit-overdelen og en anatomisk form, der giver et perfekt fit. Dog ser man på denne special edition-støvle Paul Pogba’s ‘PP’ signatur-branding på den elastiske krave af den sømløse sok.

Der er ingen tvivl om, at Paul Pogba er en spiller, der omfavner et ekstravagant look, som bestemt også er afbildet på denne spændende nye kollektion.


Udtryk din indre fjollethed og forudbestil den elektrificerende nye 'PP' season 6-kollektion eksklusivt hos Unisport