Se Nikes trøjer til VM i kvindefodbold 2019

11.03.2019

Skrevet af William

I dag har Nike præsenteret de trøjer, som Frankrig, Holland, England, Brasilien og USA skal spille med til VM for kvinder i 2019. Se de fede trøjer her.

2019 bliver godt fodboldår, når man kigger på internationale turneringer. Herreholdende skal spille Copa America, African Cup of Nations & Gold Cup - og så skal kvinderne spille FIFA VM 2019 i Frankrig.

VM i kvindefodbold 2019 bliver en hård konkurrence, hvor 24 nationer skal kæmpe om trofæet. Åbningskampen bliver spillet den 7. juni 2019 på Parc de Princes i Paris. De forsvarende mestre fra USA er favoritter til at snuppe titlen igen. Det er den 8. udgave af VM for kvinder. Der er ni værtsbyer i Franrkig og finalen vil blive spillet i Lyon på Parc Olympique Lyonnais.

Turneringen starter om mindre end 100 dage. I dag har Nike løftet sløret for de trøjer, der skal anvendes til sommer. Frankrig, Holland, England, Brasilien og USA har alle fået nye, unikke trøjer, som vi kommer til at se på de franske baner i løbet af sommeren. Det betyder, at spillere som Alex Morgan, Fran Kirby og Andressa Alves vil spille på det højeste niveau med disse på. Vi kan ikke vente!

Se de fede, nye trøjer her - lige nu er vores favoritter England og Frankrigs trøjer... hvilken er din favorit?

Køb de nye VM-trøjer fra Nike hos Unisport fra den 16. maj. Indtil det, kan du se resten af vores VM-udvalg her.