Look of summer | Få hele Naija-oplevelsen

31.05.2018

Skrevet af Zlatko

Sommeren er her, og det ser ikke ud som om, at den forlader os snart. Hvorfor ikke blive klar til sommeren med de nyeste Nigeria VM-trøjer og tøj. Nike har lavet en energisk kollektion til det Nigerianske hold og det er fyldt Naija-ånden.

Hvad er Naija? Ordet har mange betydninger og definerer en speciel fremtids fokuseret optimisme, som den unge generation af Nigerianer bruger til at fejre nationens levende kultur. Men man skal have attitude for at kunne bruge dette ord og til tider også flair. Naija skal ikke forstås som en stand-in for Nigeria, men i stedet for er Naija noget som reflekterer den ungdommelige begejstring, stolthed og et frisk perspektiv på patriotisme. For noget betyder Naija det nye Nigeria.

Nikes energiske Nigeria-kollektion er en fantastisk kollektion, som passer perfekt ind til et fedt sommerlook. Den nye Nigeria Hjemmebanetrøje har fået et frisk look, som hylder to tidligere Nigeria Hjemmebanetrøje. 2018 Hjemmebanetrøjen har et familiært logo, som er farvet om for at hylde 1996 “Dream Team” holdet som vandt de Olympiske lege. Derudover, er 1994 Hjemmebanetrøje designet også brugt på resten af trøjen, hvilket hylder året hvor Nigeria kvalificerede sig til VM for første gang. Hjemmebanetrøjen har sorte og hvide skuldre med et ørne inspireret design, imens stærke farver og mønstre giver resten af trøjen et unikt look. Dette vil med garanti få folk til at vende sig på gaden, når de ser dig gå på gaden i den nye Nigeria 2018 Hjemmebanetrøje.

Udebanetrøjen er lavet i en cool og forfinet version af den klassiske grønne Nigeria trøje, som gør 2018 Hjemme- og Udebanetrøjen det perfekte yin/yang-kombo. Men trøjerne er ikke det eneste som Nike lancerer, vi får også et fuldt rejsesæt, vendbar bøllehat og meget mere. Nike har muligvis lavet den bedste VM-kollektion til dette års VM-slutrunde.

Skal du have det fulde Naija-sommerlook? Browse igennem vores kollektion lige her og køb de nye Nigeria trøjer.