Sells Goalkepper Products offentliggjorde i weekenden, at de har lavet en aftale med danske Anders Lindegaard, der står i Manchester United. Lindegaard har længe stået i Sells-handsker, men har nu skrevet under på en to-årig aftale med det målmandsspecialiserede mærke fra England.

Lindegaard vendte i sommers sin opmærksomhed mod Sells Goalkeeper Products, og har siden da holdt sig overvejende til mærkets handsker. United-keeperen er endda blevet så glad for sine Sells-handsker, at han har indgået en kontrakt for de næste to år.

Denne sæson har Lindegaard for alvor fået etableret sig som udfordrer til posten som målmand i Manchester United, og lod faktisk til at have fået den indtil en skade satte en stopper for hans mange kampe i streg. Nu er Lindegaard dog på vej tilbage, og mon ikke der bliver en tæt kamp mellem ham og David De Gea i målet?

Om aftalen med Anders Lindegaard siger Adam Sells, direktør i Sells Goalkeeper Products at det er fantastisk at få endnu en topkeeper ombord. “Det er både et stort kup og et skulderklap til de involverede i mærket, at Manchester United-målmanden har besluttet sig for at samarbejde med os. Det bliver ikke rigtig større end Manchester United, og jeg er enormt glad for at kunne byde Anders velkommen,” siger Adam Sells, og fortsætter at “forhåbentlig vil samarbejdet med Anders give endnu mere af den vækst, vi har nydt de sidste par år og give mærket et rygstød fremad når vi etablerer Sells Goalkeeper Products-brandet i hele verden.”

Lindegaard har siden i sommers stået i Sells Competition Wrap, som blev designet op til EM-slutrunden - og det vil også være den handske, den danske landsholdsmålmand fortsætter i. Lindegaard har fået lavet en lille modifikation på sin handske, da han foretrækker at have latex ned over håndledslukningen - og det ønske har Sells naturligvis efterkommet.

Med signingen af Anders Lindegaard har Sells for alvor fået vist, at deres handsker også foretrækkes på den allerstørste scene af dem alle. Vi glæder os meget til at se Lindegaard i det engelske mærke i minimum de næste to år. Hvad siger du til Lindegaards valg af Sells-handsker, og tror du han kan blive førstemålmand i United?