Det er endnu en gang blevet tid til weekendens støvlespots, hvor vi har finkæmmet den seneste uges kampe for at bringe dig de bedste spots af slagsen. Det har naturligvis kastet fantastiske custom-støvler, spøjse modifikationer og gamle klassikere af sig og dem kan du se lige her.

Allan Marques Loureiro (Udinese) - Adidas Copa Mundial Sort/Hvid Det er ikke alt for ofte, vi spotter den udødelige klassiker på absolut højeste plan i fodboldverdenen, men du kan vide dig sikker på, at når det lykkes, så går det bestemt ikke ubemærket hen. Da brasilianske Allan så havde trukket sit par frem for gemmerne, stod vi naturligvis klar med klapsalverne. Det gjorde vi også efter hans kamp mod AS Roma, hvor sort/hvide vendte 0-2 til 3-2 - well done.

Aleandro Rosi (Parma FC) - Adidas F50 Adizero Whiteout I det italienske spottede vi en lidt ældre model af den svært populære Adizero-kollektion. Det var nummer to i rækken af den uhyre lette fodboldstøvle i en whiteoutet udgave, der her på billedet prøver at passere en Copa Mundial. Adidas F50 Adizero bygger jo unægteligt videre på nogle af klassikeren dyder, hvor den blandt andet holder sig til en lækker læderoverdel. Hvilken af de to støvler ville du helst holde fast i?

Sebastian Schachten (St. Pauli) - Puma v1.06 Skind Blackout Det er nok de færreste, der ærligt kan sige, at de følger aktivt med i 2. Bundesligaen, men intet desto mindre fangede en kamp eller to vores opmærksomhed. Dinamo Dresden blev nedlagt på St. Paulis hjemmebane af herren herover, der dog ikke formåede at finde vej til netmaskerne, der var trukket i et par ærkeklassiske blackoutede Puma v1.06 i skind, som de fleste nok husker som værende blandt de mest populære i kollektionen.

Luciano Oliviera (Chievo Verona) - Diadora DD-Evoluzione Sort/Neongul Vi har tidligere haft fat i herren her da han har vist sig som værende en ganske trofast Diadora-spiller. Tidligere har han slået sine folder i den lækre DD-Eleven til trods for at den nyere model var landet på markedet. Nu har han imidlertid bukket under for fristelsen og forkælet sine fødder med den samme støvle, som Antonio Cassano ynder at bruge: Diadora DD-Evoluzione.

Luis Suarez (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Uruguyaneren skulle få en hovedrolle i søndagens Merseyside-derby, hvor de røde skulle på besøg på Goodison Park. Med 2 scoringer på blot 20 minutter og en kontroversiel fejring foran Everton-manageren David Moyes så alt rigtig godt ud for Suarez og hans Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort, men to mål fra Everton på godt et kvarter udlignede opgøret. Angriberen ses her i færd med at montere en mønt, der blev kastet på ham, i sine støvler hvorefter han scorede et mål, der fejlagtigt blev dømt offside. Måske meget retfærdigt, når man ser Coates' aktion forinden...

David Trezeguet (River Plate) - Topper Football Habilitdad Supreme Rød/Hvid Den franske angriber er nok mest kendt for sit gloriøse ophold i Juventus, hvor han i snit scorede i mere end hver anden kamp. Dengang var den giftige spydspids fast ekviperet i et par Adidas Predator-støvler, men efter han er taget til River Plate i Argentina, har han skiftet det tyske mærke ud til fordel for lidt brasiliansk. Valget er faldet på et par Topper Habilitdad Supreme i lækkert kænguruskind og naturligvis med "Trezegol" broderet på siden.

Sammy Ameobi (Newcastle) - Nike Mercurial Vapor VII Blackout Den yngste af to brødre i Newcastles trup fik tid på banen, da West Bromwich blev sendt fra St. James Park med et 2-1-nederlag i bagagen. Den altid farlige duo med Demba Ba og Papiss Cissé kvitterede hver for et mål, men Sammy her scorede point hos med en succesfuldt blackoutet støvle. En Nike Mercurial Vapor VII har fået en tur med narvsværten og det er han sluppet umådeligt godt fra. Måske den nye Vapor VIII står for skud?

Antonio Bocchetti (Pescara) - Mizuno Wave Ignitus Gul/Sort Vi vil faktisk gå så vidt, at vi vil kalde den støvle for én af de mest oversete støvler på markedet. Den første inkarnation blev mærket som en powerstøvle og det gjorde den især på grund af det spændende Mukaiten-panel, der giver dine spark det her uforudsigelige spark, du får, når du sparker de såkaldte knuckleballs. Derfor sender vi et anerkendende nik i retning af Bocchetti, der foruden et topcool og ærkeitaliensk navn, har gjort et glimrende støvlevalg med Mizuno Wave Ignitus.

Maynor Figueroa (Wigan) - Nike T90 Laser III Hvid/Sølv/Sort* Den honduranske forsvarsspiller har ikke blot et af de sejeste navne i Premier League, men har også en ganske sej støvlesamling. Vi gætter på, at han ikke er på kontrakt nogen steder, da han har optrådt i lidt af hvert. I indeværende sæson har hans fødder hyppigst været beklædt i et par Adidas F50 Adizero, men i weekenden fik piben en anden lyd. Ud af skabet kom et par klassiske Nike T90 Laser III i en meget elegant farvevariant og vi lurer på, om netop den støvle har en bestemt plads i Figueroas støvlegarderobe.

Henrique (Brisbane) - Pelé Sports Trinity 3E SL Custom Sort/Neon I den australske liga stødte vi på noget ret så mærkeligt. Pelé Sports der ledes af den brasilianske legende med samme navn sponsorerer en række spillere verden over og især deres lækre speedstøvle er populær. Den kender mange for dens unikke knopsystem, der forbygger skader og træner dine muskler. Det ser dog ud til, at netop knopsystemet ikke falder i lige god jord hos alle, da Henrique nappede sig et par med et custom knopsystem. Har du prøvet kræfter med den selv? Og hvad synes du om den i så fald?

José Enrique (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Lilla/Orange/Neon I det hektiske Merseyside-derby var det om at holde tungen lige i munden, hvis man ville have et glimt af de mange støvler, der kom i aktion. Blandt andet havde vi et godt øje til Adizero-favoritten, José Enrique, der har set sig helt skæv i den anden inkarnation af Adidas F50 Adizero. Nu havde han imidlertid skiftet sin Orange/Sort launchmodel ud med en lidt nyere farvevariant i Lilla/Orange/Neon. Vi synes stadig den holder! Hvad siger du?

Lynel Kitimbala (Dinamo Dresden) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Tro det eller ej, men endnu engang føres vores støvlespottere os en tur til 2. Bundesliga og nok endnu engang er Dinamo Dresden involverede. De har nemlig en franskmand på holdet med en hang til customstøvler og det gav han prøver på i 3-2-nederlaget til St. Pauli. Et par custom Nike Mercurial Vapor VIII i Hvid/Orange og med fransk flag plus navn var det foretrukne våben og selvom det ikke blev til mål, blev det da til en mental sejr med sådan et par lækre støvler på fødderne.

Igor Lebedenko (Tedek Grozny) - Adidas F50 Adizero Whiteout Der var mere end én whiteout-klassiker på banen i denne uge og for at finde det andet par skal vi en tur til Rusland. Her havde en spiller med det ærkerussiske navn, Igor, trukket den elegante og whiteoutede støvle frem fra skabet og nok endnu en gang tager den sig godt ud. Whiteoutede og blackoutede støvler er altid et hit hos os, men hvad mener du? Skal der farver på støvlerne, eller er de bedst klædt helt i hvidt eller sort?

Yuki Otso (VVV Venlo) - Nike Tiempo Legend IV ACC HG Blå/Hvid Som de fleste nok efterhånden ved, så findes der udgaver af støvler, der kun kan fås i Asien. Vi snakker speciallavede støvler, der kun sælges i Østen, da præferencerne muligvis er så meget anderledes end i Vesten. Derfor kunne vi ikke undlade at undre os over, om denne Nike Tiempo Legend IV ACC Blå/Hvid var en sådan slags. Taget man et kig på knopsystemet, kan man ane, at der er flere knopper end på et almindeligt FG-system og det pleger at være kendetegnende for et HG-knopsystet, altså til hårde baner. Hvad tror du?

Vi har rejst Jorden tynd i denne uge og så endda helt uden at rejse os. Skal vi grine eller græde? Eller bare runde af med, at vi uge efter uge bliver forkælet med støvlespots af allerhøjeste kaliber. Der måtte i alle fald gerne stå "Trezigol" på vores støvler. Men hvad synes du er denne uges bedste spot? Har vi overset noget? Lad os i så fald gerne høre om det i kommentarfeltet herunder.