Der har været tryk på kedlerne i denne uges Champions League-kampe, hvor det er blevet til sene comebacks, storslåede comebacks, dansk succes og store skuffelser. Derudover er vi også blevet forkælet med chokerende støvleskift, målhelte og stædige støvleelskere.

Juan Mata (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Noget overraskende løb de forsvarende Champions League-mestre ind i et 2-1-nederlag til Shaktar Donetsk. Forinden kampen havde Juan Mata scoret 6 mål og lavet 6 assister i 6 kampe med sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange på fødderne, men det var tilsyneladende ikke nok til en udtagelse til det spanske landshold. Det synes vi er ret vildt. Er det uretfærdigt, eller er det spanske landshold bare for stærkt besat?

Charlie Mulgrew (Celtic) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon De skotske mestre så længe ud til at stjæle point på Camp Nou, men med et mål i første halvlegs overtid og dernæst i kampens allersidste sekunder, kom de spanske giganter sejrrigt ud af opgøret. På skotternes mandskab spottede vi Mulgrew her, der var trukket i et par Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon, der jo faktisk er en farvevariant, som kun Cristiano Ronaldo var tiltænkt at spille i. Vi fortænkter nu ikke Mulgrew i hans valg, da det er en virkelig giftig farvevariant, så thumbs up herfra.

Olivier Giroud (Arsenal) - Puma Evospeed 1 Hvid/Rød/Blå London-holdet havde ikke samme held i deres comeback og de måtte lide et 2-0-nederlag til tyske Schalke 04, der på mål af Huntelaar og Afellay sikrede sig den vigtige udesejr. Vi bed dog mærke i, at Arsenals franske angriber, der er blandt frontfigurerne for Pumas Evospeed-kollektion, stadigvæk ikke er trukket i den seneste farvevariant. Han holder stædigt fast i launch-farven og vi forstår egentlig ikke hvorfor, da der ikke har været lige så mange mål i dem som håbet.

Javier Hernandéz (Manchester United) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn Der er til gengæld altid mål i "Chicharito" eller "Grønært" som det oversættes. Han var arkitekten bag nok endnu et imponerende Manchester United-comeback, der kom bagud 2-0 på de første 20 minutter. Kampen endte 3-2 i De Røde Djævles favør på to mål af herren her og en enkelt fra Jonny Evans. Denne lille mexicaner var stadig at finde i sine Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn og indtil der kommer en ny farvevariant i hvid, så ser vi ham nok ikke i andet foreløbigt - han spiller nemlig kun i hvide støvler.

Christian Eriksen (Ajax) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Det danske stjerneskud havde en stor aften på den internationale scene, da han orkestrerede en 3-1-sejr over de engelske mestre fra Manchester City. Efter flere nærgående forsøg fik Eriksen stillet skarpt og da en afretning af skuddet snød Joe Hart, kunne han fejre at have bragt sit hold foran. Sejren holdt hjem og Ajax kan nu selv afgøre deres videre skæbne i "Dødens Pulje".

Mario Götze (Dortmund) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Endnu et af de mest lysende talenter i Europa havde ligeledes en formidabel aften, da Dortmund slog Real Madrid på hjemmebane. Flotte mål sat ind af henholdsvis Robert Lewandowski og Marcel Schmelzer var nok for tyskerne og end ikke en reducering fra Ronaldo kunne slå dem ud af kurs. Vi holdt naturligvis skarpt øje med hans fødder, da han for kort tid siden trænede i et par mystiske blackouts, men igår aftes var han trukket i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange.

Lukas Podolski (Arsenal) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Prince Poldi har tidligere spillet i den nyeste farvevariant af Adidas F50 Adizero i Sølv/Orange, men efter en række optrædender er han vendt tilbage til den forrige i Hvid/Lime/Sort. Dem var der desværre ikke mål i, men intet desto mindre har den tidligere Köln-spillere fået sig en glimrende start i sin nye klub, hvor det er blevet til en række flotte mål. Hvilken af de to farvevarianter havde du valgt, hvis det var dig?

Xavi (FC Barcelona) - Adidas Predator LZ Blå/Rød & Dobbelt anførerbind Den spanske midtbanedirigent havde noget svært ved at lirke Celtics forsvar op, men han fik intet desto mindre sat en assist op til Andres Iniesta. Det gjorde han i sine Adidas Predator LZ Blå/Rød, som han ganske bemærkelsesværdigt stadig spiller med. Han har nemlig endnu til gode at tage Champions League-udgaven i brug, men det kan naturligvis nås endnu. Sjovt var også, at Xavi brugte to anførerbind; ét UEFA-anførerbind og ét catalonsk anførerbind. Han nægter åbenbart at spille uden sidstnævnte og det synes vi er rigtig god stil.

Alexis Sanchez (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Custom Turkis/Orange Den chilenske offensivprofil har i stil med sin spanske holdkammerat Pedro fået customized sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange. De har begge til fælles, at de foretrækker Vapor VII-knopsystemet frem for det nye knopsystem. Personligt foretrækker vi det nye knopsystem, men de to hurtigløbere ser tilsyneladende noget, som vi ikke gør. Har du prøvet begge knopsystem? Hvilket synes du bedst om?

Mesut Özil (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VII ACC Turkis/Orange & Adidas Predator LZ Blå/Rød Så for katten da. Det kunne meget nemt gå hen og blive en dyr aften for herren her. Tyskeren startede i ro og mag med et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange og de var til og med involverede i Real Madrids mål til 1-1, hvor han leverede assisten. Vi ved ikke, hvad han har tænkt på i pausen, men intet desto mindre skiftede han til et par Adidas Predator LZ Blå/Rød til anden halvleg. Som vi i en tidligere nyhed nævnte det, så kunne optrædender i Adidas-støvler gå hen og koste ham 150.000 euro per gang - det er lige godt en million kroner. Mesut Özil kan hermed kalde sig ejeren af verdens dyreste fodboldstøvler.

Det var en begivenhedsrig omgang europæisk fodbold, der i aften rundes af med ugens kampe i Europa League. Om der kommer lige så mange gode støvlespots må vi vente og se, men vi tvivler på at nogen toppen Özils 150.000 euro dyre skifte. Hvad tror du han tænkte på? Tror du han skifter til Adidas? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.

Du kan stadig være med til at støtte os i kampen mod brystkræft. Det kan du gøre på følgende link eller ved at sende en SMS med teksten "KC 2673" til 1277 - det koster 50 kr.