Lige nu kan du spare hele 64% på en række lækre t-shirts fra italienske Diadora. Mangler du lidt farve i garderoben, eller en super træningstrøje, så kunne dette tilbud være noget for dig.

Står du og mangler én eller måske endda flere træningstrøjer, så er det nu du skal følge med. Du kan nemlig lige nu erhverve dig en række super træningstrøjer fra Diadora i flere forskellige farver.

Diadora - T-Shirt Promo Rød - 89 kr.

Produceret i lækkert polyester, kunne man fristes til at tro at dette var en base-layer trøje. Udstyret med mesh-paneler ned langs siden, samt i kraven, er svedtransporten og ventilationen i højeste klasse.

Diadora - T-Shirt Promo Blå - 89 kr.

Kvaliteten på Diadoras træningstrøjer er så høj, at man som nævnt før kunne fristes til at kalde det base-layer. Så hvis du søger et prisvenligt alternativ til træning, så er disse trøjer bestemt værd at overveje.

Diadora - T-Shirt Promo Grøn - 89 kr.

Du har også mulighed for at gøre trøjen til helt din egen - du kan nemlig få tryk på for blot 150 kr. - så er ejerskabet i hvert fald ikke til at tage fejl af i omklædningsrummet.

Diadora - T-Shirt Promo Sort - 89 kr.

Italienske Diadora har altid været kendt for deres stilrene design, kombineret med sportstøj af højeste kvalitet og disse træningstrøjer er bestemt ingen undtagelse. Tilgængelige i et væld af farver, vil der med garanti være et der passer dit holdsæt.

Diadora - T-Shirt Promo Hvid - 89 kr.

Du finder ikke en bedre pris på så lækre, elegante træningstrøjer som her - er det noget du kunne finde på at udnytte dig af?