Det er blevet fredag og det betyder naturligvis også, at vi står klar med denne uges fredagstilbud. På denne solskinsrige fredag har vi draget inspiration fra en af de største målslugere til dette års EM - Mario Gomez. Vi snakker naturligvis om hans Puma evoSPEED 1 som du kan spare 40% på resten af fredagen! Men vi stopper ikke her, for vi vil gerne give jer den fulde evoSPEED-oplevelse, så vi har også sat prisen 40% ned på Puma evoSPEED-benskinner.

Du har fra nu og resten af fredag til at udnytte dig af dette supertilbud, hvor du kan sikre dig Pumas nyeste speedstøvle, til en ganske fordelagtig pris, kun 1019 kr. - du sparer dig selv 40%, så det er om at slå til mens tid er. Støvlerne sidder til hverdag på fødderne af topspiller, som Mario Gomez og Sergio Agüero, men vi synes I, kære brugere, fortjener lidt mere.

Derfor, så har vi også sat et par super lækre Puma evoSPEED-benskinner på tilbud og også dem kan du spare hele 40% på og dermed erhverve dem for blot 119 kr. Du kan derfor sikre dig den ultimative evoSPEED-oplevelse, med et par lækre slip-in-benskinner kombineret med den elegante Puma evoSPEED.

Benskinnerne, dem finder du her - og de kan blive dine for små 119 kr. - de er nemlig sat ned med 40% i dagens anledning.

De lækre støvler, dem finder du her - så hvis du ønsker de samme støvler som tyske Mario Gomez, der på søndag står over for det danske forsvar, opfordres du til at slå til nu, for resten af fredagen koster de kun 1019 kr. - de er nemlig sat ned med 40% for din skyld.

Du kan resten af denne fredag spare 40% på 2 super-produkter fra Pumas evoSPEED-kollektion - er det noget du skal investere i? Lad os høre hvad du synes om denne uges fredagtilbud og om du måske endda har gjort nytte af. Kommentarfeltet nedenunder er til fri afbenyttelse, så skriv løs.