Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af maj måneds konkurrence kåret – se hvem der er den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt til sine bedste tricks og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Magnus Haagen, der gennemgik tre forskellige Vapor-støvler i junior-modellerne. Magnus' gennemgang var rigtig fin, og han påpegede mange relevante forskelle på produkterne.

Vi ønsker Magnus et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af juni måned, og så kan det være du står med gavekortet i starten af juli – hvem ved? Du kan uploade din egen video lige her og være med om gavekortet på 500 kroner.

Magnus' video kan du se lige her. Hvad synes du om hans gennemgang - og har du selv haft Vapor-støvler? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder billedet.