I 2011 skete et bemærkelsesværdigt skifte – Cesc Fabregas røg til Puma, og blev det nye ansigt udadtil for PowerCat-serien. Nu er støvlen så endelig kommet på markedet, og i den forbindelse har vi haft Jakob ude at teste den – så vil du vide hvad PowerCat 1.12 kan, så se med her.

Vi sendte nemlig Jakob ud for at teste den nye Puma PowerCat 1.12 Hvid/Blå, som alle Pumas store power-spillere bruger – og altså også Cesc Fabregas. Det er der kommet en anmeldelse ud af, hvor du kan høre, hvad Jakobs dom over støvlen lyder.

Her kan du blandt andet høre om, hvilke ændringer der er blevet foretaget siden PowerCat 1.10, samt om de specielle 3D Power Shooting Technology TPU-finner, der sidder på vristen. Jakob viser både med fartmåler og et par sjove eksempler, hvordan man får ekstra kraft i sine skud med 3D PST.

Puma PowerCat er designet til at være en powerstøvle, og dermed skal den naturligvis kunne sparke hårdt – og Jakob er da også meget tilfreds med resultaterne. Der falder dog også positive ord af på vejen til komforten i støvlen – mens der er mindre ros til det touch, støvlen tilbyder på bolden.

Vil du vide hvad alt det handler om – og se hvor langt Jakob egentlig får tyret sin bold afsted, så se med her og find ud af, hvad dommen over PowerCat 1.12 lyder på.

Har du selv prøvet PowerCat endnu, eller går du og kigger på den? Vi hører meget gerne dine tanker om den kraftfulde kat, så del dem endelig med os i boksen herunder nyheden.