I torsdags løftede vi sløret for Nikes helt nye Tiempo Legend-kollektion, IV. I dag kigger vi nærmere på den normale Legend IV, og vores fotograf har været i gang med både billeder og film. Nike Tiempo Legend IV er lige kommet på banen, og Nike har i dén grad revolutioneret deres Legend-serie, som også havde brug for en overhaling. Det har den i dén grad fået, og den nye støvle emmer af moderne teknologi. Legend IV er produktet af mange års forskning hos Nike, og de amerikanske giganter har formået at tage mange af deres mest moderne ideer og smide ned i den nye støvle. I dag kigger vi på den sort/hvide Nike Tiempo Legend IV. Se den lækre støvle i bevægelse i videoen her: Legend IV ligner til forveksling en Legend IV Elite, men Nike har valgt at differentiere de to støvler ved at lade Elite have orange accentfarver og den almindelige Legend IV have hvid som anden farve. Det giver støvlen sit eget unikke og stilrene look.
Netop de hvide accentfarver kommer til udtryk på især hælen, hvor der er kommet to hvide striber med rund top der sidder skævt, og som dermed bryder med Legend-traditionen om at have en lodret stribe ned ad hælen.
På snuden har Nike beholdt noget ultrablødt kængurulæder, som er blevet syet på en bestemt måde for at give nogle områder med øget greb.
Sålen er lavet af TPU, og har fået en ny knopkonfiguration. Her har de forreste knopper også fået et par små spidser for at gribe bedre fat i banen.
Snørebåndsdækkenet på Legend er blevet fjernet, og den har nu fået en lille pløs. Samtidig er området der dækker midterfoden og hælen lavet af Nikes lette og revolutionerende Kanga-LITE.
Komforten i Legend IV lader også til at blive rigtig god, og med det bløde kængurulæder og Kanga-LITE i overdelen kan den kun blive en drøm at træde ned i.
I profil er støvlen helt unik, og Legend IV holder derfor både et klassisk og moderne look med de hvide og orange accentfarver. Med andre ord et helt uimodståeligt syn, som bare emmer af klasse. Med andre ord er Nike Tiempo Legend IV sort/hvid en ren klassestøvle, der virkelig har bragt Legend-serien tilbage som en seriøst bud på en lækker, komfortabel støvle. Dit eget par af denne superstøvle skal forudbestilles, hvis du skal sikre dig dem inden de bliver udsolgt. De lander på lager meget snart, og derfor handler det om ikke at tøve og bestille med det samme! Hvad synes du om den nye 'normale' Legend i sort/hvid? Del som altid gerne dine tanker med os i boksen herunder.