Det blev Frederik Larsen, som historien om sine ødelagte, klippede støvler og lånet af sin brors par, fangede vores opmærksomhed. Igår skød vi en konkurrence igang, hvor vi udloddede vores Nike Mercurial Vapor IV, som tidligere var blevet klippet fra sans og samling i vores WebTV. Det var vores nuværende vært Jakob der havde den under kærlig behandling og den er blevet lidt af en legende i Unisport og er blevet set flere tusinde gange. Ikke kun af danske og nordiske kunder, men rent faktisk over hele verden, hvor mange følger Unisport.dk dagligt og også ser vores WebTV. Som skrevet, så er vinderen fundet og det blev Frederik Larsen, som med denne historie kort fik forklaret, hvorfor han skulle være vinderen af støvlen: ”fordi mine egne Vapor er gået i stykker, fordi jeg ikke klippede lace-coveret ordenligt af :( jeg kom til at klippe ned i støvlen hele 4 gange! .. lige siden har jeg spillet i min brors Laser 2 fra forrige sæson som er 1 nummer for stort, og har et hul på den højre yderside.. :( kort og godt: jeg skal vinde de støvler fordi jeg er så skide uheldig.. :D” Frederik bedes kontakte os på unisport@unisport.dk, og så sender vi parret i dag. Vil du gense afsnittet, hvor Jakob viste hvordan man gør, så er det lige herunder og så ønsker vi jer alle en rigtig god fodbold-weekend.