adidas Predstrike | En ny æra

07.12.2023

Skrevet af Sandra

Ud med det gamle og ind med det nye. Predator siloen har været her længe, og nu er den blevet opgraderet! Læs mere om det her!

WHAT. THE. PREDATOR!?

Køb den nye Limited Edition adidas Predstrike på forudbestilling her!

adidas Predstrike

Vi glæder os til at gå ind i en ny æra med den nye adidas Predstrike. 2024 er starten på en ny æra, og Predator kommer nu med en foldet tungekonstruktion. Som især er kendt fra de tidligere Predators, men i en ny udførelse på et helt nyt niveau. Vi fejrer 30 år med denne ikoniske franchise, nu designet til målscorerne i moderne fodbold.

Støvlerne får nye strikeskin-finner kombineret med futuristisk hybridtouch 2.0 for en silkeblød kontrol og laserstyret skydeteknik. Dette er virkelig en støvle til næste generation af Predator målscorer!

I sidste uge lancerede adidas Predator 30, som blev udsolgt på ingen tid. Den støvle fik os til at se tilbage på 30 års innovation og påskønnelse af, hvad Predator-siloen har givet os gennem årene. Men den nye adidas Predstrike vil se frem til de næste 30 år med Predator!

Støvlen kommer i tre forskellige stilarter - den første vil bringe den foldede tunge tilbage, den anden vil være med snørebånd og den sidste vil være uden snørebånd. Måske har du allerede set Bellingham iført en støvle, der lignede denne meget, men bare i hvid? Og hvis du undrede dig, er det støvlen. Disse støvler er bare orange, sorte og neon. Klar til at gå ind i en ny æra af fodboldspillere.

Køb den nye Limited Edition adidas Predstrike på forudbestilling her!