adidas Copa Pure 2 | Forbedring af en klassiker

03.10.2023

Skrevet af Sandra

adidas byder velkommen til sin nyeste udgave af den fornemme læderstøvle, Copa. Denne gang hedder den klassiske støvle Copa Pure 2 - en forbedring af den allerede fantastiske Copa Pure. Uden snørebånd er den nye + noget let, teknisk og hurtigt, for spillere, der kræver touch og hurtighed, men som ikke går på kompromis med komforten. Læs mere om den nye Copa Pure 2 og køb dem tidligt hos Unisport nu!

Køb den nye Copa Pure 2 på forudsalg her!

Før vi dykker ned i Copa Pure 2, er det vigtigt at forstå arven fra Copa-serien. Copa Mundial, introduceret af adidas i 1979, revolutionerede fodboldstøvler. Den var kendt for sit tidløse design, førsteklasses materialer og uovertruffen komfort, og blev en elsket klassiker båret af legender i spillet.

Copa-serien har siden udviklet sig og har bevaret sin forpligtelse til traditionen, samtidig med at den omfavner moderne teknologi. Copa Pure 2 er den nyeste støvle i denne ikoniske linje, og den skuffer ikke.

Forbedring af tidløshed

En af de iøjnefaldende egenskaber ved Copa Pure 2+ er tilføjelsen af en Primeknit-krave. Primeknit er adidas' revolutionerende strikteknologi, der har taget fodboldverdenen med storm. Den er let, fleksibel og har en tætsiddende, sok-lignende pasform omkring din ankel. Med Primeknit-kraven tager Copa Pure 2+ komfort og pasform til et helt nyt niveau. Det er som en skræddersyet dragt til dine fødder, der sikrer, at hver bevægelse er præcis, og hver boldberøring er præcis.

Mens Primeknit-kraven introducerer et moderne twist, forbliver Copa Pure 2+ tro mod sine rødder med inkluderingen af Fusionskin læder. Det er her, tradition møder innovation på den mest harmoniske måde. Fusionskin-teknologien giver et tyndt lag støtte til den bløde og smidige læderoverdel, hvilket øger holdbarheden og vandtætheden uden at ofre den klassiske Copa-følelse. Det er det bedste fra begge verdener – håndværket af traditionelt læder og ydeevnen af moderne teknologi.

Køb den nye Copa Pure 2 på forudsalg her!/a>