PUMA x Neymar Jr. | Velkommen til Instituto Neymar

07.09.2023

Skrevet af Christian

Hans imponerende fodarbejde, fejlfri færdigheder og utrolige passion for spillet har gjort ham til et global ikon. Men hvad der virkelig adskiller Neymar Jr. er hans urokkelige engagement i at give tilbage til det samfund, der formede ham. Velkommen til Instituto Neymar Jr, et fællescenter grundlagt af superstjernen selv, som sigter mod at hjælpe udsatte unge gennem sportens, uddannelsens og sundhedsvæsenets kraft. Læs alt om det her - og se de fantastiske nye støvler!

Køb dine Neymar Jr. støvler her!

I et hjertevarmt samarbejde har PUMA slået sig sammen med børnene fra Instituto Neymar Jr. for at skabe en særlig udgave, der hylder Neymar Jr's dedikation til sine rødder og de børn, der ser op til ham. Denne unikke kollektion handler ikke kun om stil; det handler om at gøre en reel forskel i livet for disse unge individer.

Inden vi går i dybden med detaljerne om dette spændende samarbejde, lad os tage et øjeblik til at værdsætte Neymar Jr's engagement i sit samfund. Han voksede op i Brasiliens fattige kvarterer og stod over for mange udfordringer. Alligevel mistede han aldrig synet af sine drømme og ønsker nu at sikre, at andre børn i hans situation får de samme muligheder.

Instituto Neymar Jr, grundlagt i 2014, er hans måde at give tilbage på. Gennem denne initiativ leverer han væsentlige ressourcer, mentorskab og støtte til udsatte unge og giver dem styrken til at bryde ud af fattigdomscyklussen. Dette center tilbyder programmer inden for uddannelse, sport og sundhedsvæsen og har en betydelig indvirkning på utallige unge individers liv.

Forsættelse følger

Fremtiden er lys

PUMA x Neymar Jr-kollektionen byder på et udvalg af stilfuldt og komfortabelt tøj og fodtøjsmuligheder for fans i alle aldre. Fra trøjer til sneakers er hvert stykke designet med præcision og udformet til perfektion. Men hvad der virkelig gør denne kollektion speciel, er inkorporeringen af grafik skabt af børnene på Instituto Neymar Jr.

Disse grafikker afspejler ikke kun Neymar Jr.'s rejse, men også drømmene og aspirationerne hos de børn, der kalder instituttet deres andet hjem. Hver køb fra denne kollektion går til støtte for programmer og initiativer på instituttet og sikrer, at flere børn får de muligheder, de fortjener.

Køb dine Neymar Jr. støvler her!