Cartoon lignende fart | Ny signaturstøvle til Kylian Mbappé

30.08.2023

Skrevet af Sandra

Kan du huske at have læst tegneserierne, uanset hvor du var da du var mindre? Det gjorde Mbappé. Og disse nye crazy støvler er en afspejling af dette. Læs mere om dem her!

Køb de nye Kylian Mbappé signaturstøvler her!

Gennem årene har vi set nogle fantastiske KM signaturstøvler, og de havde alle hver deres lille historie bag sig. Støvler som f.eks KM Flames som rent faktisk har et lignende koncept som denne helt nye støvle. Det er ikke bare endnu en støvlelancering, men en hel kollektion.

Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 KM

Byd velkommen til den nye Kylian Mbappé signatur støvle fra Nike. Med inspiration af Mbappés yndlingsmanga, Whistle!, er denne støvle med et særligt udseende for hurtig til din modstander og vil tvinge dem til at forsvinde, når hastigheden for alvor stiger. Som nævnt før var tegneserier fra Mbappés barndom hovedinspirationen til disse støvler. Hans rejse som en lille dreng fra Paris, der læste tegneserier, når han skulle til Monaco og tilbage til Paris. Det er grunden til, at signaturstøvlerne har sådan en tegneseriestemning. Og vi elsker det.

Støvlerne kombinerer en baltisk blå overdel med et solur farvet swoosh på ydersiden og grafik på indersiden. På hælen vil du se 'KM'-logoet og inde i støvlen står der 'Rapide'. Med alle de grafiske detaljer skiller disse Kylian Mbappé signaturstøvler sig ud fra normale fodboldstøvler. TStøvlerne kommer i både Superfly og Vapor.

Tag et kig på de iøjnefaldende signaturstøvler på billederne nedenfor, og læs mere om hele udvalget nedenfor.

Fortsættes nedenfor

Cartoon lignende Mbappé kollektion

Som nævnt ovenfor var støvler ikke det eneste, der blev lanceret, der vil være en hel kollektion forbundet med disse vilde signaturstøvler. Hele kollektionen vil omfatte tøj til børn, rygsække, benskinner og en fodbold. Tøjet vil være tilgængeligt i blåt, sort og hvidt med små tegneserieagtige grafik på. Rygsækken, benskinnerne og fodbolden vil også matche støvlerne med dens baltiske blå farve og grafik.

Køb de nye Kylian Mbappé signaturstøvler hos Unisport - klik her!