Skechers SKX | Mysteriet er løst

17.08.2023

Skrevet af Christian

De mest hypede fodboldstøvler er endelig her! Når det kommer til fodtøj, har Skechers længe været et navn, der er synonymt med komfort, innovation og stil. Nu træder mærket ind på fodboldbanen med den banebrydende støvle: SKX. Og undervejs har de fået den engelske superstjerne Harry Kane med, der fremover vil bombe i SKX. Læs mere om dem her - og find ud af, hvordan du kan købe dem!

Køb dine Skechers fodboldstøvler her!

Skechers er verdenskendt for at lave nogle af de mest komfortable sko i verden, derfor er giver det kun mening, at de bevæger sig ind på markedet for fodboldstøvler. Med modellerne: SKX i både høj og lav udgave, er der noget for alle, enhver position, ethvert budget og spillestil.

SKX - Harry Kane’s nye støvler

Introducerer en strikket overdel: En premium overdel der fungerer som en sømløs fusion mellem strik af højeste kvalitet og et tyndt lag mikrofiber. Det tilpasningsdygtige strik former sig efter din fods konturer, skaber en skræddersyet pasform og fremmer samtidig en overlegen åndbarhed. Som supplement hertil styrker de strategisk placerede skindpaneler overdelen, hvilket giver essentiel holdbarhed og beskyttelse, hvor det betyder mest!

Oplev den banebrydende teknologi indeni. Den interne konstruktion, et vidunder i hjertet af støvlen, skabt af fjerlette materialer. Ved at forbedre din oplevelse styrker den støttet, stabiliteten og vægtløsheden samtidig med at levere en enestående styrke og reaktionsevne. Interager med præcision gennem det dynamiske knop-mønster, der tilbyder en uovertruffen traction. Komforten forhøjes af Hyper-burst Pro Sock-lineren, en signatur fra Skechers fodtøj. Denne ultrareaktive, lette TPU-stødabsorbering former sig præcist efter din fods konturer og leverer langvarig komfort og en skræddersyet pasform. Fra kampstart til sejr, oplev et nyt spileniveau.

Køb dine Skechers fodboldstøvler her!