Hummel x Suspekt | Trøjen du ikke vidste du havde brug for

07.08.2023

Skrevet af Sandra

Vi kender allesammen Hummel og vi kender allesammen Suspekt og findes der en bedre kombi end de to sammen? Det tror vi bestemt ikke der gør. Lad os tage et nærmere kig på dette vilde samarbejde!

Hummel x Suspekt

Når Albertslund drengene indtager Parken den 15. september så er det kæmpe milepæl for Suspekt og i den anledning har de indgået et samarbejde med hummel og udviklet en helt særlig holdtrøje. Den tager udgangspunkt i det klassiske design fra 80’erne som både bliver brugt til landsholdet og flere klubber i 23/24 sæsonen. Vi ser designet på klubber som Brøndby, Köln, Malaga og Betis. Her er hvad Suspekt har at sige om samarbejdet med hummel;

''hummel er et dansk brand, der [...] værner om de samme værdier som os. De har stort set altid supporteret dansk fodbold og er på mange måder lig dansk kultur. Et, som bevæger sig på tværs af sociale lag, køn og etnisk ophav. Værdier der på alle måder er kernen for os i Suspekt regi og værdier vi ønsker at give videre [...] Vores version af denne ikoniske trøje skal være et symbol på sammenhold og respekt.”

Det er faktisk ikke første gang, at Suspekt og hummel har haft et samarbejde. Tilbage i 2016 lancerede de en trøje i forbindelse med Grøn Koncert. Men denne gang er trøjen faktisk ikke det eneste de lancerer - man kan også få fat i matchende shorts, som også tager udgangspunkt i 80’erne.

Suspekt hos Unisport

For at gøre det endnu vildere så kan du få helt specielle tryk bag på trøjen. Du kan vælge mellem; Gonzo 19, Kinky Fætter 69, Klamfyr 1, Bai D 11, Rune Rask 14.

Den 8. august selveste Suspekt inde i vores butik på Strøget. Hvor man kunne komme ind forbi, købe trøjen og få en autograf af drengene, samt et billede eller videohilsen. Det mødte rigtig mange op og Suspekt og Unisport var rigtig glade for alle fremmødte

Hvis du ikke fik købt trøjen så frygt ej, fordi du kan købe hummel x Suspekt trøjen lige her hos Unisport!