PUMA x Unisport Astronaut | Ude af denne verden

13.04.2023

Skrevet af Christian

PUMA and Unisport have teamed up once again to make a Limited Edition release that is out of this world. Inspired by space shuttles and everything it takes to escape Earth's gravity, the new PUMA x Unisport "Astronaut" collection features two futuristic boots that are sure to turn heads on and off the field. Take a look at the new collaboration here - it might be the best one yet!

Køb den Limited Edition PUMA x Unisport kollektion her!

PUMA og Unisport er endnu en gang gået sammen om at lancere en ny limited edition støvle - eller nærmere sagt to støvler. Inspireret af rumfærger og den teknologi, der kræves for at bryde fri fra Jordens tyngdekraft. Med en Ultra og Future er der noget for en hver smag, om det er fart eller kontrol du søger.

Begge støvler har et futuristisk design, der er inspireret af rumrejser og raketter. Og med sit meget karakteristiske look er "Astronaut" designet til spillere, der ønsker at skille sig ud både på og uden for banen. Det unikke design vil helt sikkert vende hovederne, og den avancerede teknologi sikrer, at disse støvler er lige så funktionelle, som de er moderigtige.

Future

Future Ultimate har en fuldt strikket overdel for en tætsiddende og perfekt pasform, der er forstærket af det adaptive FuzionFit+ kompressionsbånd. GripControl Pro-belægningen på overdelen hjælper spillere med at bevare kontrollen under alle vejrforhold.

Begrænset til kun 1050 enheder på verdensplan, vil disse støvler være lige så begrænsede som de er unikke. Velkommen til den mest futuristiske Future nogensinde - se støvlerne herunder!

Køb den Limited Edition PUMA x Unisport kollektion her!

Ultra

Ultra Ultimate har en galvaniseret ydersål, der minder om en rumhjelm, mens PWRTAPE på begge støvler tilføjer et strejf af rumfærge-folio. Men Ultra Ultimate er mere end bare et flot at se på. Den har PUMAs ultralette MATRYXEVO-vævede overdel, som er designet til at give både stabilitet og støtte, mens den forbliver åndbar. Den innovative overdel er lavet af en kombination af Kevlar og kulfiber, hvilket resulterer i et materiale, der er både stærkt og fleksibelt.

Ultra Ultimate er begrænset til kun 500 par på verdesplan. Hver støvle er individuelt nummereret, hvilket gør den til et sandt samlerobjekt. Og med sit unikke design og avancerede teknologi er det også en højtydende støvle, der helt sikkert vil imponere på banen.

Se de nye Ultra Astroanut herunder - vi lover du ikke vil fortryde det!