Unisport YouTube | 4 millioner fantastiske subscribers

22.02.2023

Skrevet af Christian

4 millioner fodboldfans kan ikke tage fejl - det samme med 850 millioner views. Siden 2009 har Unisport lavet YouTube videoer om støvler, tutorial, møder med spillere Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, bedste hacks og meget andet. Så vær med til at fejre denne milepæl og Make Football Dreams Come True

Sign-up og vind vilde præmier her!

Med en passion for fodbold og fodboldudstyr har Unisport altid stræbet efter at lave det bedste, mest autentiske og informative content muligt. Hvad end det er hvilke nye støvler du skal købe, hvordan du skal klippe dine sokker eller hvordan du laver en perfekt knuckleball - har Unisport altid været her for dig. Vores YouTube har altid været et sted hvor man kan dykke dybt ned i de nyeste innovationer eller opdage nye måder at forbedre sig på som fodboldspiller. Og med 4 millioner fantastiske subscribers, sætter vi pris på hver og en af jer!

Alt samlet et sted

Så hvis du ikke er sikker på hvilke nye støvler du skal købe, tjek vores anmeldelser ud på YouTube og få nogle uundværlige tips, før du køber. Du kan selvfølgelig også finde utallige fodbold tutorials - lige fra cool freestyles til hvordan du sparker det perfekte frispark.

Eller vil du gerne se superstjerner som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi snakke om alt fra fodboldstøvler til deres impakt og legacy i fodboldverden? Så tjek YouTube kanal ud med det samme, her kan du finde masser af ekslusivt Unisport-indhold med de bedste og mest legendariske spillere gennem tiden. Mange af dem viser også deres skills på banen, og ovenikøbet giver de tips til forskellige træningsøvelser.

For at fejrer os selv, samt vores fantastiske subscribers, har vi en overraskelse til dig... Og vi lover at du ikke vil misse det her! Tjek JayMikes video ud eller læs videre om hvad præmierne er - og hvordan du kan vinde!

Sign-up og vind vilde præmier her!

Hos Unisport sætter vi pris på hver og en af vores fantastiske subscribers og viewers. Derfor vil vi gerne give noget tilbage, og lad os bare sige det er nogle ret vilde præmier vi har fundet på- Vi siger altid Make Football Dreams Come True , og dette er din chance for netop dette.

Tre vindere vil hver især have 90 sekunder, i en af vores tre butikker, til at tømme den. Hvad end du kan bære efter 90 sekunder, eller som du har i din kurv, er dit- Vil du have et par Mercurial, X Speedportal eller Future? Eller måske alle tre? Hvad med en FC Barcelona trøje eller et par Reusch målmandshandsker - jamen, vær vores gæst. Så længe du kan bære det, er det dit! Og som om dette ikke er nok, vil enten JayMike, PWG eller Boumé være der oghjælpe dig med at blive en stjerne for én dag. Så dette er ikke bare din chance for få alt det fodboldudstyr du nogensinde har drømt om - dette er din chance for at blive Unisport-vært for en dag. Få tips af vores værter, tøm en Unisport butik og se dig selv på vores YouTube, Instagram og TikTok kanaler. Lyder som en ret fed dag mulighed, ikke?

Men hey, det var tre præmier - og vi har lige ramt fire millioner subscribers. Lad os gøre det mere symmetrisk rammer fire priser! En heldig subscriber vil vinde en fodboldtaske inkluderende træningstøj (Langærmet trøje, kortærmet trøje, bukser, baselayer, sokker og benskinner) + et par støvler efter eget valg.

Ligegyldigt hvem du holder med, ligegyldig din position på banen eller din størrelse - vi har alt hvad dit hjerte kunne begære. Så mis ikke ud på denne mulighed, vi ved du vil fortryde det!

Det er hvad Unisport handler om. Få fodbolddrømme til at gå i opfyldelse, have det sjovt og nyde fodbold sammen. Så held og lykke - og vi ses på YouTube. Mange tak for at følge med!

Sign-up og vind vilde præmier her!