Bliv en Winter Warrior | Besejr kulden med Nike og Unisport

13.11.2022

Skrevet af Christian

Unisport vil endnu engang have det bedste gear til at besejre kulden og blive en Winter Warrior. Du kan tjekke alt det lækre nye udstyr ud nu!

Hvis du ligesom os er vild med at spille fodbold, hele tiden, året rundt. Og vi ved alle det er fedest at spille fodbold når det ikke er koldt - måske en smule fugtigt så banen bliver dejlig hurtig. Derimod er det noget af en frustration når det begynder at blive koldt. Der er næsten intet værre end når det nærmere sig frysepunktet. Kolde fingre, øre og ondt i halsen, er alle gode grunde til at blive indendørs. Men nu kan vu hjælpe dig med at undgå det samtidig med at du kommer ud og spiller fodbold - det er tid til at besejre kulden. Bliv en Winter Warrior med Unisport og Nike nu!

Halsedisse og huer

Det vigtigeste for at holde sig varm er dine øre og hals. En hue er en perfekt start. Det meste af din varme forlader kroppen gennem dit hoved, så at have en varm hue er den perfekte måde til ikke at fryse. Du kan også få en halsedisse, som vil holde din hals dejlig varm - så du ikke får ondt. Så på med huen og halsedisse, det er nu vi besejre kulden.

Træningstrøjer

Det er vigtigt at have det rigtige tøj på for at bekæmpe den barske vind. Dette vil hjælpe dig med ikke at blive blæst omkuld af den iskolde dansk vind. Du kan få din langærmet trøje hos Unisport - og endnu vigtigere kan du få trøjer med høj krave, for den lille ekstra beskyttelse.

Træningsbukser

Lad os bare indrømme det. Det er for koldt til at have shorts. Og ja, selvom det måske ser sejt ud at løbe rundt i de korte rør året rundt, så er der intet sejt i en influenza. Så få dig et par lækre træningsbukser - så du både kan være varm og komfortabel på én og samme tid.

Base layer

Muligvis det mest undervurderet element til at holde dig varm. Baselayeren føles som en ekstra beskyttelse. Mens den holder varmen, vil den samtidig transporterer det kolde sved væk fra din krop. Hvad er der ikke at kunne lide her?!

Handsker

Vi har alle været der. Frosne fingre, ildrøde og du ikke kan mærke dem. Men med et par handsker er problemet en saga blot. De kan ligeledes får med gribe knopper så du stadig kan sende et perfekt indkast ind over. Win-Win.