Danskerklubberne Gladbach og Stuttgart mødtes idag i en ellers halvskidt fodboldkamp, hvor specielt Grønkjær og Svensson markerede sig med gode præstationer. Kampen vågnede midt i anden halvleg da den tidligere HSV spiller Fukal bragte hjemmeholdet Gladbach i front med 1-0 på et flot hovedstød. Både Grønkjær og Tomasson blev skiftet ud og i stedet for sidstnævnte kom Cacau på banen, der med 15 minutter igen skaffede udligningen med sit 3. sæsonmål. Dermed er begge klubber stadig med i kampen om den vigtige UEFA Cup placering, men meget kan naturligvis stadig ske, så på den baggrund kan Stuttgart være mest tilfredse med det ene point. Øvrige resultater fra Bundesligaen: Bayer Leverkusen 1 - 2 Mainz (2 mål af Zidan) Borussia Dortmund 2 - 1 Kaiserslautern Eintracht Frankfurt 5 - 2 Duisburg Hannover 1 - 0 FC Köln Nurnberg 3 - 1 Werder Bremen (igen 2 mål af Vittek) Wolfsburg 0 - 1 Hamburger SV