Onsdag aften tog de nykårede spanske mestre, Real Madrid, imod deres ærkerivaler fra FC Barcelona hjemme på Santiago Bernabeu. Hjemmeholdet kunne allerede i sidste runde sikrer sig det spanske mesterskab for 31. gang i historien, hvilket betød at inden kampen måtte Barcelonas spillere pænt stille sig op i en æresport og klappe Real Madrids spillere på banen, som del af en spansk fodboldtradition. En situation som var ekstremt ydmygende for Barcelona spillerne, men det skal så lige siges, at det dog heller ikke var alle Barcelonas spillere der klappede modstanderen på banen. Selvom mesterskabet var afgjort så betyder opgørene mellem disse to giganter mere end alle andre opgør. Der ligger meget mere end bare fodbold bag dette opgør i og med der er så stort et had de to hold imellem at det nærmest er skræmmende. Derfor var begge hold i stærkest mulig opstilling og parat til at kæmpe for sejren. De første ti minutter af kampen skulle begge mandskaber lige se hinanden an, men herefter viste Real Madrid hvorfor de så suverænt har vundet mesterskabet. Efter blot 12 minutter sparkede kongen af Madrid, Raúl, et følt venstrebensskud forbi Victor Valdes, som havde en meget sort aften på Bernabeu. Den elegante angriber, Raúl, som vel må betegnes som værende Mr. Real Madrid, satte det flotte mål ind i hans nye Adidas Predator PowerSwerve FG Blå/Hvid. Barcelona spillerne var rystede, hvilket man klart kunne se på deres sjuskede omgang med bolden og det blev da også straffet promte idet bare otte minutter senere, hvor Real Madrid udbyggede føringen til 2-0 på et flot hovedstødsmål af en velspillende Arjen Robben. Det milimeter præcise indlæg blev slået af den hollandske komet Wesley Snejder, som spiller i de helt nye Nike Total90 Laser II. Det holdt hårdt for gæsterne fra Barcelona, som intet havde at byde på i første halvleg og pausestillingen på 2-0 var billigt sluppet og kunne have været meget værre. Man skulle mene, at Frank Rijkard ville give sine spillere en ordentlig opsang i pausen så de kunne komme ud til anden halvleg med en bedre indstilling, for at forsøge at redde bare lidt af den i forvejen smuldrende ære, men det var ikke tilfældet. Real Madrid fortsatte mesterspillet og var simpelthen flere niveauer over et Barcelona mandskab som dårlig nok gad løbe for hinanden under kampen. Bernd Schuster valgte at sende det 19-årige angrebstalent, Gonzalo Higuain, på banen efter en lille times spil og det gav pote. Spilleren som har vist sig at være utrolig målfarlig de sidste par kampe, skulle kun bruge to minutter på at cementere hans og Real Madrids knusende sejr over ærkefjenderne. Den målfarlige herre scorer sine mål i Adidas Tunit. Bernd Schuster var dog ikke færdig med at lave genistreger fra bænken og denne gang gav han comeback til Ruud van Nistelrooy, som har været ude i en længere periode med en skade. Hollænderen omsatte et straffespark usvigelig sikkert, som var blevet fløjtet da dommeren mente, at Carlos Puyol tog bolden med hånden, selvom nogle vil mene, at det var en forkert kendelse. Ruud van Nistelrooy spiller i de elegante Nike Tiempo Air Legend II. Carlos Puyol, som man altid kan regne med leverer en solid indsats med tonsvis af fightervilje, spillede i den spritnye udgave fra Nike Total90 laser kollektionen, nemlig Nike Total90 Laser II K-Skind FG Sort/Gul/Grå, som du allerede nu kan forudbestille her hos Unisport.dk og du sparer selvfølgelig 15%, som du altid gør på fodtøj hos Unisport. Barcelonas Lionel Messi og Thierry Henry var de eneste som testede modstanderens forsvar og specielt Messi kom frem til et par udmærket afslutninger, som Iker Casillas dog snuppede uden de store problemer. Få minutter før tid måtte Casillas dog se sig fuldstændig chanceløs da Thierry Henry udplacerede ham på flotteste vis og reducerede til 4-1. Henry sparkede det flotte mål ind i hans helt nye Reebok Sprintfit Pro II FG Hvid/Blå. Barcelonas spillere var utrolig frustrerede, hvilket resulterede i en udvisning til den ellers så fairspillende Xavi i overtiden. Frank Rijkard, som sad fuldstændig forstenet under hele kampen, må vide hvad klokken har slået og at hans tid i den catalanske storklub er forbi. Træneren, som har givet Barcelona så meget og ført dem til mesterskabs og Champions League trofæer, må sande at som det ser ud nu så vil hans sidstehåndsindtryk blive knap så prængende end det han nok havde fortjent. Ikke nok med at guldet er ude for rækkevidde, så måtte Barcelona også vinke farvel til sølvmedaljerne i og med at Villareal samme aften slog Recreativo Huelva på udebane med 2-0 og dermed satte sig sikkert på anden pladsen i den bedste spanske række. Nu skal Messi og co. endda kæmpe for bare at kunne få bronze medaljer om halsen, da Atletico Madrid puster dem i nakken med to runder igen. Husk at du allerede nu kan forudbestille Real Madrids kommende hjemmebanetrøje og det gør du ved at klikke her.