Weekendens runde i den engelske Premier League bød ikke på de helt store sensationer. Det mest bemærkelsesværdige var at Tottenham vandt sin første sejr i næsten tre måneder, og at Chelsea ikke formåede at tage alle tre point hjemme mod Everton. Tottenham har fået en horribel start på sæsonen og inden denne runde var det kun blevet til én sølle sejr og den blev vundet på hjemmebane mod Derby, som ligger sidst. Især én mand er der blevet talt og skrevet meget om på det seneste og det har sjældent været for det gode - Dimitar Berbatov, som bestemt ikke har spillet op til det niveau han viste hele sidste sæson og som vakte interesse fra selveste Manchester United. I weekenden skulle man så hjemme møde Wigan som ligger næstsidst. Derfor var forventningerne store og hjemmepublikummet på White Hart Lane fik hvad de kom efter. Et sprudlende Spurs-hold med en ekstremt velspillende Berbatov - som udfolder sine talenter iført sportsundertøj fra Under Armour - i front, sad på kampen fra start til slut. Efter bare 13 minutter blafrede nettet bag Wiganforsvaret for første gang. Robbie Keane iført Nike Total90 Laser Hvid/Guld tørrede sin modstander godt og grundigt og lagde bolden ind til Jermaine Jenas, som let kunne prikke bolden over stregen til 1-0. Der skulle igen kun gå 13 minutter før næste scoring kom. Med en aflevering af høj høj klasse fra Berbatov blev Jenas spillet fri. I stedet for at spille på tværs til Keane, driblede han udenom keeperen og sparkede bolden i kassen. Andet mål af Jenas som spiller i Puma King Exec. Målet til 3-0 havde Berbatov endnu engang en stor andel i. Den fantastiske tekniker lobber den over sin modstander og lægger den til rette for Aaron Lennon, som resolut sparker kuglen i kassen. Lennon spiller i Nike Mercurial Vapor Argon Blå. 4-0 skulle det også blive og igen var Berbatov og Jenas i centrum. Førstnævne spiller sidstnævnte, som finder Darren Bent i feltet og den indskiftede angriber misser ikke den slags. Kampen endte 4-0 og dermed er Tottenham måske ved at finde rytmen. Kampens helt store spiller, Berbatov, spiller i Adidas Predator Absolutee. I toppen af rækken holdt Arsenal sit forspring til Manchester United. Mandag spillede The Gunners ude mod Reading, som bestemt er et hold der kan drille hvem som helst. Men Arsenal satte sig på kampen lige fra starten og i indledningen burde Adebayor have bragt de rødblusede foran med 1-0, men togoleseren missede en kæmpe chance. Første halvleg forløb med Arsenal i klart mest boldbesiddelse, men det blev ikke til de store chancer. Bl.a. fordi Reading stod meget langt tilbage på banen. Men få minutter før tid kom Arsenal afgørende igennem. En god stikning fra Adebayor til Hleb splittede forsvaret ad. Hleb valgte uselvisk at spille bolden på tværs til en fremstormende Flamini, som i samarbejde med en Readingforsvarer kunne sende bolden i kassen. Flamini spiller i Adidas Predator. 1-0 til favoritterne ved pausen, og det lignede nu en smal sag for The Gunners at køre sejren sikkert i hus. Fra anden halvlegs start stod det hurtigt klart at det også blev tilfældet. Adebayor scorede til 2-0 blot 7 minutter efter pausen efter et flot opspil mellem Adebayor selv, Rosicky og Fabregas. Det var togoleserens 7. PL mål i denne sæson, hvilket gør ham til den næstmest scorende i denne sæsons Premier League. Adebayor spiller i Adidas +F50.7 Tunit Rød. Med godt ti minutter tilbage af kampen fik en storspillede Hleb lov at lukke og slukke for det sidste Readinghåb. Her scorede hviderusseren nemlig til 3-0 iført Puma Velocity Rød/Sølv. Få minutter før tid fik Reading pyntet på resultatet med en 1-3 scoring, men mere blev det ikke til og dermed vandt Arsenal sin førsteplads tilbage. Det gjorde de fra Manchester United, som havde overtaget den for en kort stund, da de lørdag formåede at gøre det hverken Liverpool, Chelsea eller Arsenal kunne - at besejre Blackburn. Det skete på Old Trafford, hvor United nu i lang tid har været urokkelige. Sejren blev sikret inden for to minutter med to kasser fra Uniteds absolutte stjerne, Cristiano Ronaldo. Først headede han bolden i kassen efter et hjørnespark og minutter efter udnyttede han et oplæg fra Carlos Tevez. Som sædvanlig var Ronaldo iført sine Nike Mercurial Vapor Argon Blå. Uniteds og Arsenals resultater betyder at klubberne ligger med samme pointantal og samme målforskel, men Arsenal har en kamp tilgode. Chelsea var på forhånd nævnt blandt de helt store titelfavoritter. Men svingende præstationer har smidt dem adskillige point efter Arsenal og United. Seneste eksempel på dette er weekendens kamp mod Everton. Chelsea kom ellers foran efter ca 70 minutters spil på et knaldhårdt hovedstød fra Didier Drogba, som for alvor er kommet igang. Drogba spiller i Nike Mercurial Vapor Argon Blå. Men i kampens sidste minutter udlignede Tim Cahill og derfor måtte Chelsea igen gå fra banen uden sejr. Husk at du lige nu kan få Tipsbladet gratis i 30 dage i starten af 2008, hvis du køber for mere end 100 kr. før fragt. Det er simpelt og du kan også vælge at give det som gave, hvis du skriver modtagers adresse i kommentarfeltet, når du bestiller varer her på Unisport.dk.