Der var lagt op til den helt store fodboldfest, da vi danskere lørdag aften tog imod vores naboer fra Sverige. Et meget vigtigt rivalopgør, især for Danmark, da vi ved et eventuelt nederlag ville være meget langt fra EM-slutrunden i 2008. 42.000 forventningsfulde tilskuere var på plads i Parken mens ca. 30.000 yderligere var på plads i Fælledparken, hvor DBU havde arrangeret en kæmpe fodboldfest for både danske og svenske fans med storskærm og live-bands. Men som de fleste nok ved endte det i en af de største skandaler i dansk fodbolds historie. Kampen startede også som en mindre skandale da Gravgaard efter 7 minutter headede Elmander helt alene med Thomas Sørensen. Elmander takkede for det fine oplæg og lagde iført Adidas - Absolute Rød/Hvid bolden mellem benene på en fremstormende Thomas Sørensen i det danske mål. Godt et kvarter senere blev det endnu værre. Hansson bankede til bolden og noget heldigt for svenskerne blev bolden rettet af af Lars Jakobsen og Thomas Sørensen havde derfor ikke en chance for at redde den. Det havde han derimod blot 3 minutter senere da Elmander med hælen scorede sit andet mål. Flot mål af den tidligere Brøndby-spiller som er i sit livs form, men ikke overbevisende spil af Thomas Sørensen. 10 minutter før pausen fik Agger rettet lidt op på en miserabel 1. halvleg af det danske landshold. Iført Adidas - Absolute Sort/Rød sparkede han håbet tilbage til alle chokerede danskere. Efter godt en times spil begyndte danskerne for alvor at lugte point. Indskiftede Bendtner headede perfekt Jon Dahl helt fri med den svenske keeper og i den situation svigter vores topscorer sjældent. Det blev heller ikke tilfældet denne gang. Hans nok så velkendte inderside placerede iført Adidas - Copa Mundial bolden i det fjerneste målhjørne og dermed var Danmark på ret kurs. Et kvarter før tid blev jublen i Parken total. Leon Andreasen scorede til 3-3 og et historisk flot comeback var en realitet. Desværre var alt besværet forgæves da to skandaløse hændelser ødelagde alt for Danmark. Først lader en af vores største profiler, Christian Poulsen, sig provokere og hamrer en knytnæve i maven på en svensker. Det har linievogteren set og derfor viser dommeren helt korrekt dansker ud og peger på straffesparkspletten. Den beslutning var for meget for en dansker på tilskuerrækkerne. Han løb forbi de passive vagter og direkte ind i den tyske dommer. Heldigvis var Gravgaard opmærksom og fik stoppet tilskueren, så situationen ikke udviklede sig endnu værre. Dommeren fløjtede herefter kampen af og udvandrede med sine kolleger på linierne. Dermed hændte en af de største skandaler i dansk fodbolds historie. Konsekvensen bliver sandsynligvis et 3-0 nederlag til Danmark + diverse yderligere straffe. En sort dag for dansk fodbold og fodbold i det hele taget.