Vinterudsalg | Hold dig varm med Unisport

29.01.2021

Skrevet af Sandra

Det er koldt udenfor, og hvilken bedre måde at holde varmen på end at udforske Unisports vinterudsalg, og hvem ved - du ender måske med noget godt vinterudstyr selv.

2021 lige begyndt, og det er frysende udenfor. Men hvem elsker ikke at gå udenfor og spille lidt fodbold, selvom det er koldt? Det gør vi, her hos Unisport. Og for at gøre dette mere behageligt lavede vi en lille guide, som du kan udforske. Lad os tage et kig på vores Vinterudsalg

.

Fodbolde

Altså, det er svært at spille fodbold uden en fodbold, så vi tænkte, at det vigtigste udstyr til at spille fodbold bør være øverst på vores liste over vinterudsalg. Du kan få de nyeste fodbolde med de bedste teknologier og til alle prisklasser hos Unisport.

Udforsk vores brede udvalg af fodbold lige her

Fodboldstøvler

Ifølge os er det næstvigtigste udstyr til at spille fodbold, fodboldstøvler. Men valget af støvler er så bredt - og det er derfor, vi er her til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for, og hvad du skal vælge.

For det første afhænger det af, hvilken overflade du spiller på. Hvis du spiller på normalt græs, skal du bruge et par Firm Ground støvler (FG). Du kan også opleve at spille på en våd bane, og det er her, du skal spille i Soft Ground støvler (SG) Vær opmærksom på, at disse støvler kun kan bruges på bløde baner.

Du kan også opleve at spille på en hårdere bane, der måske ikke er normalt græs. Men vi har netop løsningen til dig - du bliver nødt til at have Artificial Grass støvler (AG) for at spille på disse specielle baner.

Du kan også spille på asfalt, spille gadefodbold eller bare lave nogle tricks. Her har du brug for et par Terf & Street støvler (TF).

Unisport har en bred vifte af forskellige støvler, du kan vælge imellem

Fodboldtrøjer

Her hos Unisport elsker vi at vise vores yndlingshold frem, især hvis holdet har vundet dagen før - men virkelig, hvem gør ikke det? Hvis du også elsker at vise dit hold frem og bære deres nyeste fodboldtrøjer, når du spiller fodbold- så er du kommet til det rette sted. Vi er sikre på, at vi kan give dig lige hvad du har brug for. Uanset om du er fan af Liverpool, Manchester United, Inter, Juventus, Barcelona eller Real Madrid.

Vis dit yndlingshold frem ved at finde dit yndlingshold her

Husk at du kan få print på din fodboldtrøje. Så næste gang du bestiller en PSG trøje, kan du tilføje Mbappé print på ryggen. Du tilføjer blot trøjen til din indkøbskurv og vælger “Tilføj print”. Du kan også få dit eget navn på bagsiden, hvis du vil føle dig som de største fodboldstjerner.

Lifestyle

Udover at bære trøjer fra vores yndlingshold, elsker vi bestemt at bære lifestyle tøj - Sporty med en stor sans for mode. Unisport tilbyder alt fra hættetrøjer, sweatpants, til sneakers osv.

Vi tilbyder en bred vifte af mærker som Nike, adidas, PUMA, FILA og New Balance.

Få styr på din stil uden for banen og tage et kig på vores lifestyle kategori

Vinterudstyr

Når du spiller fodbold udenfor, er det vigtigt at holde varmen, og det er hvad vinterudstyr handler om. Hvis vi tager det inderste lag og ud, skal du først bruge baselayer. Så skal du bruge en træningstrøje og bukser. Derefter kan du vælge mellem at bære en regnjakke eller en vinterjakke.

Vi må ikke glemme måske det mindste vinterudstyr, men formentlig det vigtigste - vi taler om spillerhandsker, en hue og en halsedisse eller en snood

Vi har gjort alt i vores magt for at forberede dig til vinteren med vores udvalg af forskellige vinter essentials - nu er det op til dig at udforske vores sortiment.

Tjek vores vinterudsalg lige her!