Top 5 Julegaver

01.12.2017

Skrevet af Frederik

Er du også i tvivl om, hvad du skal give din mand, datter, nevø eller kusine til jul? Så er i dag din heldige dag. Hos Unisport er julen ankommet, og vi har valgt de fem bedste julegaveidéer. En god hjælpende hånd for at gøre jeres jul lidt lettere.

Julen kan være en kaotisk og hektisk tid på året, især når man tænker på alle de gaver, man skal købe. For ikke at nævne først at finde på gaveidéerne. Men der er ingen grund til bekymring. I år kan du nemlig afslutte din juleshopping før selve ræset er startet. Tjek vores Top 5 Julegaver nedenfor, men skynd dig, alle vores valg er super populære produkter, så de kan snart være væk. Hvorfor ikke være i god tid for en god gangs skyld?

Vil du købe et gavekort eller tjekke alle vores andre julegaveforslag? Så udforsk Jul i Unisport her.

Fortsættes nedenfor.

5. Nike Pro Compression Baselayer T-shirt & Tights

1. december betyder, at vinteren officielt er her, og profferne er begyndt at bruge baselayer for at holde sig varme og tørre. På vores hjemmeside finder du baselayer undertøj til alles behov. Kort- og langærmede trøjer. Tights i alle længder. Varme og mere ventilerende baselayer.

Der er mange muligheder, og vi har det meste inden for baselayer i både børne- og voksenstørrelser, hvilket betyder, at det er den perfekte julegave til folk i alle aldre. Der er også mange forskellige farver og mærker at vælge imellem, så hvis du er på team adidas i stedet for Nike, så har vi også dækket dig ind.

Køb baselayer lige her.

4. adidas Fodbold VM 2018 Telstar 18 Top Replique

Med dagens lodtrækning til VM-slutrunden i 2018, nærmer vi os næste sommers store begivenhed med hastige skridt. Du kan næsten føle stemningen. Så hvorfor ikke varme op til VM allerede nu? Telstar 18 er stærkt inspireret af den første officielle adidas VM-bold fra 1970, kaldet Telstar.

Telstar 18 er imidlertid en moderne og forbedret version af Telstar, og den er tilgængelig i forskellige prispunkter. Telstar 18 Top Replique er et billigere alternativ til den officielle Telstar 18 VM-kampbold, men den har indeholder stadig nogle af de samme teknologier, hvilket gør den til den perfekte gave til fodboldnørden eller den person, der har brug for en ny fodbold. Du får meget for blot 279 kr.! Og hvis den normale størrelse af VM-bolden ikke er nok for dig, kan du også få Telstar 18 Jumbo-bolden, der er stort nok til at være din nye rullestol.

Køb adidas Telstar 18 VM-bolden lige her.

3. Nike, adidas & Under Armour Spillehandsker

Som nævnt ovenfor er det afgørende at passe på sig selv, når temperaturen udenfor begynder at falde, og man samtidig vil spille lidt fodbold eller endda bare træne. Du kan gøre dette ved at tage nogle spillerhandsker på, som sikrer, at du ikke kommer til at fryse dine hænder. Spillehandsker er et af vores mest populære produkter i julen og er værdige til tredjepladsen på vores liste.

Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige Nike, adidas og Under Armour-handsker til spillere. Så du kan få handsker fra forskellige klubber eller endda også helt neutrale handsker. Den perfekte billige julegave til både børn og voksne for at sørge for, at dem, du holder af, holder varmen på banen.

Køb spillehandsker lige her.

2. Danmark Hjemmebanetrøje 2016/17

Åge Hareides plan lykkedes! Det danske herrelandshold har kvalificeret til sig VM 2018 i Rusland efter en slutrundetørke siden 2012. Det skal selvfølgelig fejres, og hvordan gøres det bedre end i en dansk landsholdstrøje?

Danmarks Hjemmebanetrøje 2016/17 er inspireret af den stolte danske historie, især vikingetiden. Øverst på trøjen ses et brynjeinspireret mønster, og på maven vogter Holger Danske. Sagnhelten, som eftersigende vil vågne op til dåd og hjælpe Danmark mod sejr. Derudover ses mottoet 'En del af noget større' to steder på indersiden af trøjen. Alt dette skal inspirere landsholdet til at sejre og gøre os danskere stolte. Så hvis du kender én, der skal støtte landsholdet til sommer, er Danmarks Hjemmebanetrøje 2016/17 den oplagte julegave.

Køb Danmarks Hjemmebanetrøje 2016/17 her.

1. adidas Predator 18+ FG/AG Skystalker

En af fodboldstøvlernes største ikoner er blevet genfødt. Predator er tilbage. Predator 18 debuterer i den fantastiske Skystalker-colourway og bæres af nogle af de største stjerner i fodboldens verden, herunder Paul Pogba, Dele Alli og Mesut Özil.

Predator 18 er en yderst innovativ og moderne version af de oprindelige Predators, der bleb båret af spillere som David Beckham og Zinedine Zidane, så både børn og voksne vil have et forhold til denne ultramoderne fodboldstøvle. Og en af de bedste ting er, at hvis du køber adidas Predator 18+ FG/AG, så kan du bruge støvlen på både naturlige og kunstige græsbaner, hvilket gør den perfekt til de kolde vintermåneder. Det er en stor gave at give, men du vil uden tvivl gøre enhver fodboldspiller, der er heldig nok til at få et par, lykkelig, og det er derfor, Predator 18 tager førstepladsen på vores liste over Top 5 Julegaver til fodboldspillere.

Køb adidas Predator 18 lige her.

Vil du købe et gavekort eller tjekke alle vores andre julegaveforslag? Så udforsk Jul i Unisport her.