Nike Motivation pack | Klar til den nye sæson

02.08.2021

Skrevet af Lasse

Vi vender alle snart tilbage til fodboldbanerne og vi er edderspændte! Det samme er Nike og derfor har de lanceret nye farver til den nye sæson. Disse farver skuer med sikkerhed op for motivationen for at spille fodbold! Læs mere om Motivation pack lige her.

Bestil Nike Motivaiton-støvlerne hos Unisport allerede NU!

Det er tid til at vende tilbage til grønsværen, og findes der en bedre måde at vende tilbage på, end ved at have et par nye støvler på fødderne? Vi kender i hvert fald ingen anden bedre måde og samme holdning har Nike. Derfor lancerer de i dag deres bud på dine nye støvler til den kommende sæson. Lad os skynde os og dykke ned i godterne fra Nike!

Fortsætter nedenfor

Nike Phantom GT

Lad os starte ud med den nyligt opdaterede Phantom GT, så den nu hedder Phantom GT 2. Skabt til playmakers og dem der gerne vil styre kampene. Overdelen er udstyret med Nikess Generative Texture for at gøre den mere klæbrig og ydermere består overdelen af Flyknit. Disse teknologier har gjort Phantom GT til en yderst populær fodboldstøvle.

Når man ser på den nye colourway, som Motivation har bragt med sig til Phantom GT, så er der ingen tvivl om, at denne colourway er helt sin egen. Overdelen er hvid, men ved nederste del af overdelen finder du både gul, rød og sort. Sidstnævnte farver gælder også sålen. En kort opsummering; Et ret vildt paint job!

Nike Mercurial

Motivation pack-versionen af den altid efterspurgteMercurial, der både inkluderer Superfly og Vapor, er magen til de andre Mercurials, når det kommer til teknologierne. Den har blandt andet en overdel med det velkendte Vaporposite-materiale, som er skabt til at du kan performe bedst muligt på banen.

Farven på Mercurial i den nye Motivation pack er mest af alt neongul. Dog er Nikes swoosh halvt rødt og halvt sort, samt du også finder andre detaljer i en skarp sort. Desuden har Merc også nogle røde detaljer, så den lige ser dét federe ud! Hvis du ønsker at blive set på banen, så er dette par Mercurials bestemt støvlerne for dig.

Fortsætter nedenfor

Nike Tiempo

Nike Tiempo har for nyligt fået en ny overdel. En overdel, der er skabt af en premium læder udstyret med blåde skum puder, som vil hjælpe dig med blandt andet afleveringer, driblinger og skud. Den nye Tiempo er den letteste nogensinde - 207 gram. Denne vægtreducering kommer primært fra den nye sål, som også er stærkere og mere responsiv end tidligere.

Motivation pack farver den nyligt lancerede Tiempo i en flot hvid, men med hælen i en flot rød og med Nikes swoosh i neon gul. Endnu en lækker colourway til Tiempo!

Gør dig klar til den nye sæson og køb Nike Motivation pack hos Unisport lige her!