Jordan x PSG 4. trøje | Nyt kluns til det parisiske hold

15.02.2022

Skrevet af Sandra

Nyt år, nyt kluns til PSG og igen i samarbejde med Jordan. Vi glæder os altid til at se, hvad Jordan x PSG finder på, og denne gang er det 4. trøjen, der får en opgradering. Lad os tage et kig på det!

Som vi ved fra tidligere Nike Jordan x PSG collabs, er det ikke ikke kun et kampsæt, vi kommer til at se, det er en hel kollektion - udover kampsættet, vil vi også se træningstøj og noget fantastisk lifestyle tøjj! Og hvem elsker ikke en hel kollektion - det gør vi bestemt!

Jordan x PSG 4. trøje 21/22

Lad os se på den nye 4. trøje fra Paris Saint Germain og Nike Jordan. PSG 4. holdsættte introducerer et rent design i hvid, blå og rød, baseret på den samme skabelon som den basketball inspirerede hjemmetrøje. Trøjen kombinerer hovedfarverne hvid, navy og rød. Trøjens design er et mix af 21/22 PSG hjemmebanetrøjen. Farverne er de samme, men bare omvendt, så trøjen er hvid med røde og navy detaljer. De forskellige logoer på fronten er også navy, mens klublogoet er i fuld farve.

Som du måske har bemærket, er den nye 4. trøje til 21/22 nøjagtig den samme som hjemmesættet, designmæssigt - inklusive Hechter-mønsteret foran og bagpå. Shortsene har også det basketball-inspirerede design, som refererer til Bulls i 1990'ernes. Men som nævnt ovenfor er det nye 4. holdsæt ikke det eneste, der lanceres, et helt træningssæt samt en tøjkollektion lancerer også. Tag et kig på det nye 4. holdsæt nedenfor, og så taler vi om træningstøjet bagefter.

Køb den nye PSG 4. trøje lige her!

Fortsættes nedenfor

PSG Træningstøj

Du kan altid regne med, at PSG leverer noget fantastisk træningstøj og denne gang er ikke anderledes. Designet af dette træningstøj er lidt mere anderledes end det, vi er vant til at se. Den kommer selvfølgelig i et helt navy blåt sæt med hvide og røde detaljer – men det er ikke alt. Den nye træningstrøje har et unikt design - den er primært grå, men den har små marineblå prikker over hele trøjen, hvilket gør den til sin egen. Du kan helt sikkert skille dig ud på træningsbanen med dette nye træningstøj!

Køb det nye PSG-træningstøj lige her!

PSG lifestyle

Som om det ikke var nok at lancere et helt nyt 4. sæt og en træningsserie - besluttede Jordan x PSG-samarbejdet også at lancere nyt lifestyle tøj som matcher 4. sættet. Her finder du alt fra en jakke, t-shirt, hættetrøjer til bukser – så elsker du den parisiske stil, så er dette noget lige for dig! Fuldend den parisiske stil både på og udenfor banen! Lifestyle tøjet kommer i de samme farver på 4. sæt - hovedsageligt hvidt, med grå, røde og blå detaljer.

Shop det nye PSG lifestyle tøj lige her!