adidas Paris Pack Street | Kontrol og kaos til gaderne

24.06.2016

Skrevet af Jonathan

Mens Europas bedste fodboldspillere løber rundt på det franske græstæppe, så er der også godt gang i asfalten på de franske gader. Tag et nærmere kig på Paris Pack Street her.

Det var ikke lang tid at PureControl og PureChaos Paris Pack fik lov til at stå på vores hylder. Derfor retter vi nu vores fokus mod de tilhørende ACE 16.1 og X 16.1 Street sko. Begge sko er bygget på samme fundament og koncept, som fodboldstøvlerne så du på den måde kan gå hele vejen i den silo som du har sværget troskab overfor.

Paris Pack er inspireret (selvfølgelig) af de franske farver og ikke mindst den fodboldkultur, der virkelig får lov til at vise sig frem fra sin bedste side denne sommer. Det er derfor slet ikke underligt at adidas har valgt at lancere kollektionen med et par ACE 16.1 Street og X 16.1 Street sko.

Begge sko kommer med den revolutionerende Boost mellemsål, som har vundet mange hjerter siden den først blev præsenteret. Teknologien der blev udviklet for at give den optimale stødabsorbering har ry for at være det tætteste du kommer på at gå på en sky. Så hvis du ikke har prøvet et par adidas sko med Boost sål, så er denne Paris Pack Street et åbenlyst bud på din første gang… 

Du kan købe dine adidas Paris Pack Street sko lige her.