Historien om Nike Mercurial i @WorldsBestFootballStore

13.04.2016

Skrevet af Jonathan

Er det verdens bedste fodboldbutik? Måske ikke officielt. Men du kan være sikker på at fodboldånden lever i bedste velgående herinde. I øjeblikket har vi en helt unik Mercurial udstilling, som du kan se her.

Det er ikke alle der har haft muligheden for at give vores nye Flagship Store på Strøget i København et visit. Det betyder dog ikke at I skal snydes for de ting der foregår i butikken. Da vi åbnede butikken tilbage i december var det med en helt særlig udstilling af Messi/adidas. Den har vi nu skiftet ud med en unik udstilling af Nikes, måske, mest ikoniske fodboldstøvle, nemlig Mercurial siloen.

Nike Mercurial blev præsenteret for resten af omverdenen tilbage i 1998. Om du var gammel nok til at opleve det eller ej, ved du nok helt præcis hvordan Nike bragte Mercurial til verden og resten er, som man jo siger, historie. Der har været adskillige ikoniske Mercurial modeller siden R9 bar den første og vi har samlet dem alle sammen på vores væg i vores Flagship Store.

På væggen er der tilknyttet touch skærme, hvor vi fører dig gennem historien fra den første Mercurial til den nuværende Mercurial Superfly IV. Vi har også tidligere lavet en lille artikel inspireret af vores udstilling i butikken om udviklingen fra Mercurial Superfly I til IV. Den kan du læse her.

Hvis du ikke har muligheden for at tage ind og se udstillingen selv, så kan du jo swipe gennem billederne øverst i nyheden.

Du kan også gå på shopping i vores udvalg af Nike Mercurial fodboldstøvler lige her.