Messi El Retorno | Ny signaturstøvle til 'the G.O.A.T'

04.06.2021

Skrevet af Sandra

Når man snakker om Messi, så kan ikke tænke på andet end fart. Den store tryllekunstner får nu nogle signaturstøvler, der er lavet til fart og Copa America - Læs mere om støvlen lige her!

Du undrer dig over hvorfor vi ikke har skrevet Nemeziz nogen steder. Men bare rolig, der er en mening med det hele - fordi den nye signaturstøvle er IKKE en Nemeziz! Det er noget helt nyt, specielt og limited - kun for Messi - og måske dig? Lad os tage et kig på det!

Messi signaturstøvler

Lionel Messi har været en adidas atlet i 15 år. Det er lang tid, men for os er det et succesfuldt partnerskab, med en masse fede signaturstøvler. Og endnu en gang betaler partnerskabet sig. Denne gang resulterer det i en helt ny støvle som kun Messi spiller i til Copa America denne sommer. Støvlen referer helt tilbage til 2007, whvor Messi bar F30 siloen, hvilket har udviklet sig meget igennem tiden og er nu kaldet X Ghosted. Så denne nye støvle er lavet til at huske og fejre den store indflydelse, Messi havde dengang og nu, hvor han er blevet 'the G.O.A.T'.

Messi El Retorno støvlen er især inspireret af et helt specielt mål i Copa Del Rey imod Getafe tilbage i 2007. Et mål, der er mærket som et af de bedste mål, der nogensinde er scoret. På det tidspunkt begyndte Messi at opbygge sit omdømme, og han scorede derefter et mål, der mindede alle om hans forgænger, Diego Maradona i verdensmesterskabet i 1986. Men nok om fortiden, lad os se på fremtiden under billederne.

Fortsættes nedenfor

Lad os lige tage et par minutter til at beundre støvlen - de er noget helt specielt og unikt. Men hvilken silo er det, nu hvor det ikke er en Nemziz? Vi er faktisk ikke helt sikre. Det ligner en blanding af F30, F50 og X - og så hedder den noget med 'Speed'… Hmm det er forhåbentligt noget vi kommer til at se mere af i fremtiden, men hvem ved?

El Retorno

Hvis du har kigget på billederne ovenfor, så har du måske lagt mærke til at støvlen er guld - en gylden støvle til en ægte vinder, ikke? Udover at være guld, så har overdelen også dens tre adidas striber i sort, dog en smule anderledes end hvad vi plejer at se på de nyere støvler - smalle og nærmest helt udstrakt. På overdelen ser vi også et orange logo med teksten “Messi + 10” og på hælene er det samme gule logo, men med forskellig tekst. På højre støvler står der “Leo 19”, hvilket referer tilbage til dengang han spillede i nummer 19. På venstre står der “Messi 10” hvilket referer til hans nuværende rygnummer. Sålerne er skinnende guld og har sorte og orange knopper.

LIMITED EDITION -

Dette par Messi signaturstøvler er meget sjældne, og der er kun et begrænset antal på verdensplan. Og støvlerne er faktisk så limited og specielle at du får en helt speciel boks med støvlerne. Den specielle indpakning ligner nærmest en kuffert. Et rigtig samlerobjekt!

Måske er guld støvlen lavet til Messi så han kan vinde Copa America - vi må se om de hjælper ham til sommer. i mellemtiden kan du forudbestille støvlerne hos Unisport lige her!