adidas Superspectral | En pink og orange opgradering

20.04.2021

Skrevet af Sandra

De europæiske klubturneringer nærmer sig slutningen, og store turneringer i Europa og Sydamerika skal afholdes til sommer - og til det har vi naturligvis brug for nye colourways. Heldigvis er adidas klar med en forfriskning af deres støvler til sommerens store kampe og turneringer. Sig 'Hej' til Superspectral!

PRESALE EKSLUSIVT HOS UNISPORT

Du kan købe Superspectral ekslusivt hos Unisport lige her

Lad os starte med en af de første ting, som du måske tænker på. Lyder navnet 'Superspectral' ikke lidt bekendt? Så har du ret - for en række årsager. 'Super' i Superspectral er allerede blevet brugt et par gange før fra adidas i år - mere præcist i Superstealth og Superlative. Vi ser et klart mønster fra adidas. Vi har ingen anelse om hvorfor de alle er navngivet ‘Super-et eller andet’, men det lyder meget nice! Men det er ikke alt… ‘..spectr..’ i navnet er også blevet brug før i 2021. Denne gang, både af Nike og PUMA - mere præcist, Spectrum fra Nike og Spectra fra PUMA.

Men nok af de underlige ord sammenligninger - det virkelige spørgsmål er; Hvordan bringer du frisk ny energi ind i sommerens turneringer med noget så simpelt som støvler? Altså, du gør faktisk bare som adidas - du laver et unikt farveskema, primært lyserødt og orange, fra slut til ende. Og du giver det naturligvis et vanvittigt navn. Boom - så har du gjort sommeren mere interessant og spændende. Og hvem ved - det kan endda give dig et spark af friskhed på banen, mens du selv spiller i disse støvler?!

adidas Superspectral

adidas Superspectral giver os her hos Unisport, helt sikkert følelsen af sommer, sol og livlige stunder - og vi er nu endnu mere klar til de største turneringer denne sommer. Men nok om os. Lad os dykke ned i Superspectral. Den nye pakke indeholder alle adidas siloer - Predator Freak, X Ghosted, Copa Sense og Nemeziz. Lad os starte med den stærkeste af dem alle - the one and only Predator Freak!

Fortsættes nedenfor billederne

Predator Freak Superspectral

adidas Predator Freak Superspectral er klar til at overtage sommeren. For at støvlen stadig skal have sin mørke, stærke side, har den en sort base. Men for at gøre den endnu mere freaky og frisk tilføjes lyserød til overdelen og til sålen - og for at tilføje lidt ekstra er piggene blevet lilla, og det samme er det bagerste af sålen, hvilket der også går op langs hælen. Vi er helt betaget af denne Predator - er du ikke?

Fortsættes nedenfor billederne

X Ghosted Superspectral

Næste støvle er den letteste af dem alle - adidas X Ghosted Superspectral. Så er der tale om om sommer og friske farver! X Ghosted har en overordnet pink colourway på overdelen. Sålen er helt orange, hvoraf der også er orange streger på siden af støvlen. De tre adidas-striber på siden er sorte, men falmer ned i en lys orange på siderne. Denne farve er, hvad vi kalder en kæmpe forfriskning til siloen. Det er tid til at blænde dine modstandere væk med X Ghosted.

Fortsættes nedenfor billederne

Copa Sense Superspectral

Vi går videre til den nyeste silo på blokken. adidas Copa Sense Superspectral. Denne støvle er måske den mindste pink, sammenlignet med de to første støvler, men den er stadig klar til at starte sommerturneringerne med stil. Overdelen er hovedsagelig hvid, med sort omkring ankelområdet. Den pinke farve har sneget sig om til hælen og ned til sålen - mere specifikt fra det bagerste til midten af sålen. Den er lys og klar til at sparke noget bold.

Fortsættes nedenfor billederne

Nemeziz Superspectral

Den sidste støvle i Superspectral pakken er det foretrukne valg af våben til ingen ringere end Lionel Messi - det er selvfølgelig Nemeziz. Nemeziz er faktisk den eneste uden pinke detaljer på den. I stedet er den lavet i hvid, sort og orange. En dejlig colourway, der faktisk minder os om to tidligere colourways. Encryption pakken fra 2019 og den allerførste Nemeziz støvle - Nemeziz 360Agility. Hvis du kombinerer disse to colourways, synes vi faktisk, at man kommer rimelig tæt på Nemeziz Superspectral. Og vi synes, det ser fantastisk ud!

Det var det - En hurtig gennemgang af adidas-pakken til sommerens store turneringer - og de sidste etaper i Champions League og Europa League! Vi er meget begejstrede for Superspectral. Så begejstret, at vi faktisk har en aftale med adidas, hvilket betyder, at du kun kan købe adidas Superspectral hos Unisport, adidas og nogle få andre udvalgte forhandlere. Så hvis du også er ligeså begejstret - så klik på linket lige nedenfor!

Er du også klar til sommeren - så køb adidas Superspectral udelukkende hos Unisport lige nu!