EURO 2020 udebanetrøjer | adidas lancerer 4 nye udebanetrøjer

23.03.2021

Skrevet af Sandra

Desværre blev EURO 2020 aflyst sidste år, men forhåbentlig løber det af stablen i år. Vi krydser alt hvad vi overhovedet kan for at denne sommer bliver til en rigtig fodbold sommer. adidas forbereder sig på turneringen og lancerer i den forbindelse 4 udebanetrøjer - Lad os tage et kig på dem!

Vi venter alle på, at EURO 2020 løber af stablen til sommer - det blev taget fra os sidste år, men i år bliver det forhåbentlig anderledes, og vi kan alle blive enige om, at vi ikke kan klare endnu en aflysning..

Men hey! Lad os ikke fokusere på de negative ting. Lad os se det positive i, at det er blevet rykket frem til 2021. Sidste år lancerede adidas nogle hjemmebanetrøjer, men i år er det tid til udebanetrøjerne! Og det giver os en masse håb om, at det bliver en realitet til sommer! Lad os tage et kig på de 4 nye udebanetrøjer:

Tyskland

Vi starter med udebanetrøjen til det tyske landshold. Vi går tilbage i tiden, næsten 10 år - men hvorfor, spørger du? Altså, du kan nok ikke huske hvilken farve Tysklands udebanetrøje havde for så mange år siden - kun hvis du er en ægte fan. Det er tid til at være back in black. Udebanetrøjen kommer til at gå tilbage til dens sorte farver og det er helt sikkert en favorit imellem fansene. Sort er et synonym for selvtillid og elegance og ifølge DFB, så er det også et synonym for autenticitet.

Trøjen er sort, hvoraf ærmerne har de samme detaljer som hjemmebanetrøjen - det tyske flag, hvilket er inkorporeret med de ikoniske farver, sort, rød og gul.

Køb Tysklands udebanetrøje lige her

Spanien

Næste levende billede er Spanien og landsholdets udebanetrøje. Trøjen tager udgangspunkt i nationen, præcis som hjemmebanetrøjen. Men denne gang er trøjen inspireret af verdensmesterskabet i 2010 og den succes det var - i det øjeblik det vindende hold løftede trofæet. Den minder om hjemmebanetrøjen, da den også har håndmålet design. Trøjen har en lys base og det røde repræsenterer både passion og dynamik som det stolte land har.

Du kan finde trøjen til det spanske landshold lige her

Sverige

Nu er det tid til at tage et kig på en af europas største nationer - “Stay classy, Europe… Sweden is coming”. Det svenske landshold er her for at blive og det samme er deres udebanetrøje. Sverige er lig med design, klasse og fint touch logo det er lige præcist hvad den nye udebanetrøje repræsenter. adidas valgte at gå tilbage i tiden for at lave en nyfortolkning af et ikonisk design - tag et kig på den stilfulde trøje nedenfor.

Kan du lide det, du ser på billederne? - få din egen svenske udebanetrøje her

Rusland

Når vi snakker om klassiske trøjer - så lad os tage et par skridt tilbage og holde det simpelt - ligesom Rusland. Den nye udebanetrøje til Rusland er simpelt og smuk, og samtidig stilfuld. adidas holder det simpelt med en hvid trøje, med et rødt og blåt bånd på tværs af maven, hvilket fortsætter ud på ærmerne - således er Ruslands farver repræsenteret.

Hold det simpelt med Rusland og køb deres udebanetrøje nu.