Nike lancerer den nye Nigeria kollektion - indeholdende både en ny hjemme- og udebanetrøje

01.10.2020

Skrevet af Lasse

Hypen fra VM i 2018 fortsætter for det Nigerianske landshold. I dag kommer vi endnu engang til at opleve en fantastisk lancering fra Nike.

Vi husker alle den vilde Nigeria trøje fra VM i 2018. Hjemmebanetrøjen blev udsolgt på bare få timer og hypen blev bare ved og ved. Nu er tid til endnu en fed lancering fra Nigeria. Og ligesom i 2018 får vi denne gang også lifestyle og træningstøj oveni.

Nigerias hjemmebanetrøje er endnu vildere og federe end dens forgænger. Den har et mønster, der fylder det meste af trøjen og som indeholder flere toner af grøn. Desuden tager den inspiration fra Agbada-klæderne, som er en del af traditionerne i den nigerianske kultur.

Nike Swooshet er centralt placeret og det samme gælder logoet. En lækker detalje som vi også har set på andre landsholdstrøjer fra Nike - blandt andet på den engelske trøje.

Nigerias udebanetrøje kommer i en flot og lækker grå farve. Der er også nogle lækre detaljer at finde på kraven og ærmerne, hvor det grønne og hvide mønster er inspireret af 'Onaism', som er en traditionel kunstart i Nigeria..

For at runde det hele af og sætte prikken over i'et har Nike også lanceret en vanvittig fed kollektion af lifestyle og træningstøj, som passer til de nye trøjer. Designet på disse produkter, som blandt andet indeholder en vest, regn-poncho, shorts og t-shirts, er en hyldest til den Nigerianske kultur. Kollektionen formår at blande det lokale håndværk og den teknologiske innovation - og samtidig også blande Nigerias to kærlighedspunkter i form af fodbold og kulturen.

Udforsk hele kollektionen på billederne nedenfor.

Få de nye Nigeria-trøjer og den nye kollektion hos Unisport her.