Kongen vender tilbage | Ny colourway til PUMA-støvler

18.12.2019

Skrevet af Milan

PUMA er klar til at introducere en ny colourway til PUMA King-støvlerne, der kommer i en lys og mere livlig farve end nogensinde.

Det er noget tid siden vi har hørt noget som helst om PUMA King-støvler. Sidste gang var da PUMA genintroducerede de dengang optimerede PUMA King-støvler, som blev lanceret denne sommer. Dette er dog ved at ændre sig, da vi er overbeviste om, at klassiske støvler aldrig bør overses eller negligeres! Må vi have lov at præsentere de nye PUMA King-støvler, der både kommer i Pro- og Platinum-udgaven!

Fortsættes nedenfor

Billederne foroven illustrerer ganske fint, hvordan de nye PUMA King-støvler er blevet badet i den lyseblå farve, mens det klassiske, enkle look stadig bevares. Nogle ville måske endda mene, at de blå nye skønheder er en moderne fortolkning af PUMA King-støvlerne, som ofte forbindes med den helt sorte farve.

Både Pro- og Platinum-udgaven har ikke bare fået et stænk af den lyseblå (for nogle, himmelblå) farve. Nej, de er udelukkende blå, hvilket giver støvlerne et rent og ægte look, som perfektioneres med de lysende, hvide såle og blå snørebånd.

Og nu til den mere nørdede del, nemlig teknologierne. De nye PUMA King-støvler forbliver hovedsageligt de samme som den forrige version, dog er en elegant, ny konstruktion blevet tilføjet støvlerne. Udover det giver K-læderet stadig uovertruffen komfort og enestående berøring samt kontrol over bolden. For Platinum-udgaven reducerer RAPIDSPRINT-ydersålen vægten og øger din hastighed, mens Pro-versionen har et indbygget moderne "slip-on"-design, så du nemt kan få støvlen på.

Vi kan simpelthen ikke andet end at være vilde med den nye farve, og vi kan slet ikke vente med at se de populære PUMA King-støvler i aktion, da ingen anden end Manchester Citys manager, Josep "Pep" Guardiola, vil have dem på. Sidst men ikke mindst, så husk, at King-støvlerne er for alle - ikke kun til den gamle derhjemme.


Forbliv tro mod klassikeren og sikr dig et par af de spændstige nye PUMA King-støvler hos Unisport