New Balance Lite Shift Pack | Inspireret af lysets hastighed

15.03.2019

Skrevet af Zlatko

New Balance stormer frem med lanceringer, og har netop lanceret deres seneste limited edition Lite Shift Pack. Lite Shift Pack er lavet med betagende blå og røde farver, som er lavet til den modige og trendsættende fodboldspiller.

New Balance Lite Shift Pack

New Balancer lancerer deres nyeste limiterede Lite Shift Pack, som giver New Balance-fodboldstøvlerne et ny betagende colourway. Lite Shift Pack er lavet til angriberne, og spillerne der sætter deres medspillere op til mål, med lysets hastighed. New Balance har taget inspiration fra lysets hastighed, som er 1.079 millioner km/t, og New Balance har også kun lavet 1079 fodboldstøvler på verdensplan, hvilket gør denne pack meget limiteret.

New Balance Furon v5 Lite Shift er lavet med en super-cool blå overdel, som har et vildt stjernedesign, der næsten giver mig lyst til at hoppe i ’Hyperspace’-mode lige som i Star Wars-filmene. Derudover så må man ikke glemme sålen, som New Balance har delt op i to farver, der giver fodboldstøvlen et fedt og hurtigt design. Da den røde farve på hælen fader over mod en mørkere farve ved snuden. ‘N’-logoet er tilføjet på siden og har fået en sølvdesign, der fuldender den fede Furon v5-colourway.


Læs mere om den nye Furon v5 her!

Furon v5 er den seneste New Balance Furon-støvle, da den blev opdateret i starten af 2019. Den handler om fart, og om at være ustoppelig – designet på støvlen taler for sig selv. Furon v5 er lavet med takket knopper, der giver et ultra-aggressivt afsæt, mens Fantom Fit-overdelen giver et godt lockdown, som hjælper på din acceleration.

Fortsætter nedenfor.

Tekela v1 er lavet med en rødligt futuristisk design på overdelen, mens en kombination af rød og sort giver Tekela v1 et eksplosivt look. Det kommer også med et design, der får dig til at tænke på lysets hastighed, da snuden er lavet i en mørkere rød farve end på hælen, hvor støvlen er lysere og det lignet et stort BOOM. Du kan også spotte nogle stjerner rundt omkring på overdelen, der forbinder Tekela- og Furon-støvlerne sammen. Sålen på Tekela er præcis den samme som på Furon, når det kommer til farverne.

Tekela v1 er lavet til den urørlige playmaker, der skaber kampen uden frygt. Tekela fokuserer på touch, feel og manøvredygtighed, og dette opnås gennem en fuld mikrofiber-overdel, som er lavet med et kinetic stitch og broderede bånd. Disse ting vil helt klart give dig en god stabilitet og touch, så du kan styre kampen. Kombination af de takket knopper og en letvægts ramme tillader dig at lave skarpe veninder, så du kan accelererer væk fra modstanderne.

Fortsætter nedenfor.

For at fuldende limited edition New Blaance Lift Shift Pack, har New Balance tilføjet to Fresh Foam Lazr-sneakers lavet i en blå og en rød farve. Sneakeren er lavet med en laser indgraveret Fresh Foam sål, der giver en super komfort, mens strikket overdel giver en sok-lignende fornemmelse. Fresh Foam Lazr er den perfekte løbesko, der giver en god performance, der også kan bruges til dine dagligdags look. Det gør skoen til den perfekte sneaker, hvis du gerne vil køre Lite Shift-looket både på og uden for banen.

Lite Shift Pack bliver tilgængelig fra i morgen kl. 10.00 hos Unisport. Men du skal være lige så hurtig som lyset, hvis du skal have dit par, så gå ikke glip af chancen.

Find Lite Shift-støvlerne her