Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

adidas - Spezial Blå

Varenr.: 52127

adidas Spezial er verdens mest solgte indendørssko og det er en sand klassiker på alle indendørsbaner verden over. Selvom den er dateret helt tilbage til 1979, så har den formået at opretholde status som en af de bedste indendørssko både før og nu. Med adidas Spezial får du med andre ord en sko til indendørsfodbold, som er godkendt af millioner af andre spillere før dig.

Komfort og touch er to af de ting du får i en klasse for sig på adidas Spezial. Den har en ruskindsoverdel der former sig efter din fod, men samtidig er tynd nok til at du får et naturligt, tæt touch på bolden. Det gør samtidig at den er super fleksibel og behagelig at have på. Da den oftest bruges hvor der er plusgrader og fødderne kan blive varme, sikrer overdelen også at du kan ånde nede i skoen.

Sålen er lavet med inspiration fra fodboldstøvler og er lavet i holdbart gummi. Den knopinspirerede ydersål giver maksimal fremdrift og greb, således at du skal kan stå bedst mulig fast på alle landets bonede halgulve.
Sålen på adidas Spezial giver optimal støddæmpning, så du får øget komfort på de hårde indendørsbaner. Derudover er den solide hælkappe med til at give ekstra beskyttelse og lockdown effekt.

Klasse fornægter sig aldrig og "Die drei Streifen" er altid garant for kvalitet. adidas Spezial er siden introduktionen i 1979 blevet udfordret adskillige gange, men på trods af dette har Spezial formået at holde sig øverst på tronen, og skoen er den til dato mest solgte indendørssko på verdensplan.

Skoen har som alle Unisports indendørssko en "non-marking" undersål, som gør at den kan bruges i alle danske haller.

Vægt m/sål: 340 gram.

Til polerede indendørsbaner.

Personaliser støvlen Personaliser støvlen

Med UNIiD kan du få eksklusivt tryk og derved personalisere dine fodboldstøvler.

Tekst eller flag: DKK 100,-

Tekst og flag: DKK 150,-

Indtast den tekst du vil have trykt. Maks. 8 tegn.

Vælg størrelse
Vejl. Pris 599,- Pris kr. 499,-
Klik og se pris inkl. fragt
Varens pris: 499,- kr.
Post Danmark u. omdeling 29 kr
Samlet pris: 528,- kr.
1 til 2 arbejdsdages leveringstid

Relaterede produkter

Produktvideo

Bruger vurdering

 • Læs mere.

 • Philip - 05/01/2015
  Adidas Spezial er ikke særlig ''Spezial''. Denne sko er langtidsholdbar og holder i lang tid selv på rå asfalt. Men søger du en sko med komfort så kigger du nu på den forkerte vare! Sålen er hård og øger belastningen på led og sener, dens mangel på behagelig indersål forøger chancen for vabler og så er skoen ikke den letteste på markedet. Prisen dertil er nok baseret på enorm efterspørgelse som med alle ''mode'' vare eller i det hele taget alt for ''hypet'' produkter. 2 stjerner udelukkende på grund af holdbarhed og ruskind. PS: Søger du komfort og topklasse stødabsorbering så foreslår jeg Nike Lunargato II, hvortil en anmeldelse fra undertegnet tilhører. :)

  Adidas Spezial er ikke særlig ''Spezial''. Denne sko er langtidsholdbar og holder i lang tid selv på rå asfalt. Men søger du en sko med komfort så kigger du nu ... Læs mere

 • Mathias - 03/12/2014

  Jeg købte et par af de her sidste år, og de fungerer stadig perfekt. Jeg er super glad for dem!!

 • Sander - 03/12/2014
  Jeg kan helt klart kun anbefale dig at spille i Adidas Spezial, hvis du skal til at i gang med indendørssæsonen. Der er mange andre indendørssko på markedet efterhånden, men min favorit er og bliver helt klart denne bundsolide Spezial model.

  Jeg kan helt klart kun anbefale dig at spille i Adidas Spezial, hvis du skal til at i gang med indendørssæsonen. Der er mange andre indendørssko på markedet ef... Læs mere

Alternative produkter