Sommerens 10 største transfers - Falcao, Suarez eller Balotelli?

Som altid var der heftig gang i underskrifterne på sommerens transfervindues sidste dag. Men det var lang fra kun på sidstedagen at der blev foretaget store handler. Vi har samlet sommerens 10 største transfers. Hvilken handel synes du har været sommerens bedste?

De år, hvor VM afholdes er som regel altid garant for nogle store handler. Og sommeren 2014 har bestemt ikke skuffet. Der er sket nogle ordentlige rokeringer iblandt Europas største klubber og mens nogle virkelig har måttet punge ud, for at få fingrene i deres drømmespillere, har andre været snu, smarte eller måske bare heldige.

Luis Suarez (Fra Liverpool til Barcelona) - 95 mio. EUR Kort efter VM's afslutning blev det klart at sidste sæsons Premier League topscorer fremover skal prøve sine kræfter af i La Liga. Summen for Luis Suarez endte på svimlende 95 mio. euro, men skiftet fra Mersyside til Katalonien var først og fremmest kontroversiel grundet hans 4 måneder lange karantæne. De 4 måneder betyder at Suarez først kan få sin reelle debut for Barcelona den 25. oktober - samme dag som Barcelona tager på besøg i Madrid, på Bernabeu. Det må jo være skæbnen...

Er Luis Suarez din nye yndlingsspiller i Barcelona? Så få hans tryk på trøjen nu.

Alexis Sanchez (Fra Barcelona til Arsenal) - 44 mio. EUR Mange Arsenal fans er ved at være godt trætte af Arsene Wenger og hans transfer politik. Det var dog nok de færreste der brokkede sig da Alexis Sanchez' blev præsenteret i klubben. Alexis har da også allerede vist at The Gunners nok skal blive rigtig glade for den eksplosive chilener. Spørgsmålet er om han kan løfte byrden helt alene. Nu har Arsenal jo heldigvis også Giroud, Sanogo og Welbeck til at score målene for dem...

Gå ind og få lavet dit Alexis #17 tryk lige her

Robert Lewandowski (Fra Dortmund til Bayern München) - Fri transfer Sagaen om Lewandowski går vel reelt set flere år tilbage. Den polske målsluger er i nogle år blevet knyttet til en række af Europas største klubber, men det blev i sidste ende Dortmunds direkte konkurrenter fra Bayern München der løb med polakkens underskrift. Nogen vil mene at Lewandowski er præcis den målscorer, som Bayern har manglet og hvis det viser sig at være rigtigt, så er det okay gået at hente ham på en Fri transfer.

Få Lewandowski på ryggen lige her.

Diego Costa (Fra Atletico Madrid til Chelsea) - 40 mio. EUR Diego Costa var et sandt bæst i La Liga i sidste sæson og var en af de helt central grunde til at at Atletico Madrid kunne løfte den spanske pokal i sidste ende. Nu er han kommet under Mourinhos vinger, og noget tyder på at det samarbejde nok skal gå helt fint. I hvert fald har Costa allerede lavet 4 mål i sine første 3 optrædender i Premier League. Vi tør slet ikke at tænke på, hvad det ender med, hvis han bliver ved i det tempo.

Diego Costa har ikke tænkt sig at holde scoringspause - få trykt hans navn nu

Mario Mandzukic (Fra Bayern München til Atletico Madrid) - 22 mio. EUR Og mens Atletico Madrid måtte opgive deres topscorer, så måtte de jo nødvendigvis ud og finde en ny. Og ham har de umiddelbart fundet i Bayern München. Mandzukic har haft svært ved at bide sig på i startopstillingen hos de tyske mestre og med ankomsten af Lewandowski, kunne det vel ikke være anderledes. Nu har han fået en unik mulighed for at bevise sit værd, efter at Simeone har hentet kroaten til Spaniens hovedstad. Vi tænker umiddelbart at han godt kan blive en farlig outsider til topscorerlisten. Hvad siger du?

Hvis du mener at Mandzukic er Atletico Madrids nye frelser, så få ham på ryggen nu.

Toni Kroos (Fra Bayern München til Real Madrid) - 30 mio. EUR Det er nok de færreste klubber i Europa, som vil sige at de ikke kan bruge den nykårede verdensmester, Toni Kroos. Den tyske spilfordelers ankomst betød endda i sidste ende også at der ikke længere var plads til Xabi Alonso, som ellers har været et af de sikre kort i klubben igennem de seneste år. Kroos blev ellers flere gange kædet sammen med blandt andre Manchester United, men i sidste ende valgte han altså den spanske kongeklub. Et solidt køb af Real Madrid.

Real Madrids nye 8'er er tysker og hedder Toni Kroos. Skal han stå på din Real Madrid trøje?

James Rodriguez (Fra AS Monaco til Real Madrid) - 80 mio. EUR Han fik hele verden til at elske ham med flotte mål og dansetrin under VM i Brasilien. Og siden fik han Real Madrids Florentino Perez til at elske ham så meget at han sendte 80 mio. euro Monacos vej, for at få ham i land. Der er ingen tvivl om at James har talentet og potentialet til at blive stor, men var 80 mio. lige over kanten? Det kan kun tiden vise og vi glæder os til at se, hvordan James vil klare sig i La Liga...

Hvis James har taget dit hjerte, så få hans tryk på din nye Real Madrid trøje.

Angel Di Maria (Fra Real Madrid til Manchester United) - 75 mio. EUR Og mens Kroos' ankomst nok betød exit til Xabi Alonso, så kunne James ankomst meget vel være dråben der fik Di Maria til at søge nye græsgange. Og de græsgange fandt han på Old Trafford. Med nr. 7 på ryggen er der absolut ingen tvivl om, hvilke forventninger De Røde Djævle har til den argentinske engel. Beløbet taler da også sit helt eget sprog. 75 mio. euro er således det ubetinget største beløb der er blevet handlet for i Premier League - en rekord Chelsea tidligere havde med købet af Fernando Torres i 2011 for lige godt 67 mio. euro, og ja, vi så jo hvordan det gik....

Nummer 7 er legendarisk i Manchester United og nu kan du få nummeret med Di Maria på ryggen.

Radamel Falcao (Fra AS Monaco til Manchester United) - Leje Louis Van Gaal er kommet til Manchester United med en klar mission om at bringe dem tilbage på toppen af Europæisk fodbold. Og mens Alex Ferguson gjorde det ved at opfostre en række ungdomsspillere til at blive store stjerner, så benytter Van Gaal sig af en formel, der baserer sig på at købe de største stjerner i Europæisk fodbold. Falcao er godt nok kun blevet lånt, dog med en købsoption efter et år. Nu har Van Gaal en offensiv bestående af: Falcao, Di Maria, Mata, Rooney, Van Persie, Herrera. Det er næsten en skam at vi ikke får dem at se i Champions League i år.

Er du blandt dem som er ellevilde med Falcaos ankomst til Old Trafford? Så få hans navn på ryggen nu.

Mario Balotelli (Fra AC Milan til Liverpool) - 20 mio. EUR The bad boy is back... Super Mario tilbage i engelsk fodbold. Denne gang hos Liverpool, der tilsynladende ikke havde fået nok af kontroversielle spillere med Luis Suarez. Ret skal være ret, Balotelli har aldrig bidt nogen, kun brændt sit eget hus ned med fyrværkeri, så mon ikke at det nok skal gå helt fint med Balotelli i Liverpool. Brendan Rodgers har jo også tidligere været ude og sige at det i Liverpool ikke handler om indvidet men om klubben og Balotelli har en trøje, hvor der står "Why always me?" - perfect match.

Er Balotelli dit favoritskifte? Så køb trøjen med hans tryk nu.

BOBLER: Cesc Fabregas (Fra Barcelona til Chelsea) - 36 mio. EUR Vi blev simpelthen nødt til at lave denne bobler, for Fabregas' skifte fra Barcelona til Chelsea kan næsten ikke ignoreres.

For der var nok mange Londonske sjæle der fik sig en kodyl skuffelse da så billedet af Fabregas stå og vise en Chelsea trøje med nummer 4 og hans navn over. Ikke desto mindre var skiftet en realitet og Fabregas kan efter tre sæsoner i Spanien vende hjem til London - bare til den forkerte del af London vil nogen nok mene. Den blå del af London har dog nok svært ved at få armene ned, for allerede i de første kampe har Fabregas vist, hvilken kaliber han er lavet af og mon ikke han kommer til at sørge for at Frank Lampard hurtigt er glemt?

Vi er klar til at trykke din Fabregas #4 Chelsea trøje nu.

Transfer Deadline Day er den eneste dag på året, hvor det er helt okay at mænd går i sladre-mode. Og nu hvor transfervinduet er lukket ned, så er det slut med at snakke og lade fødderne gøre arbejdet. Vi kan ikke vente med at se alle disse store spillere tørne ud for deres nye klubber. Hvilken handel synes du har været sommerens bedste? Og har vi glemt nogen på vores liste?