Se Frankrigs nye VM-trøjer

15.03.2018

Skrevet af William

Nike har løftet sløret for Frankrings hjemmebane- og udebanetrøjer, der skal bruges til sommeren VM. Se de smukke trøjer og nyd det nye design.

For 20 år siden vandt Frankrig VM på hjemmebane. I år skal de forsøge at løfte trofæet i Rusland. For at hylde det franske flag og holdets historie, har Nike i dag lanceret to smukke trøjer til det franske landshold, som Mbappé og de andre skal bære til sommer. Begge trøjer hylder den nationale stolthed, flaget, med et moderne twist.

"Franskmændene udtrykker deres nationalfølelse gennem flaget og vi vil gerne hædre den måde de blå, hvide og røde farver samler folket," fortæller Pete Hoppins, Nike Football Senior Design Director.

Fortsættes nedenfor.

Frankrigs hjemmebanesæt kopierer flaget med blå trøje, hvide shorts og røde sokker. Samtidigt er der en sofistikeret krage med en knap, hvorpå det nationale motto, "Liberté, Égalité, Fraternité", er påtrykt. Når man kombinerer dette med to forskellige blå nuancer på trøjen, så får man en af de mest elegante trøjer til sommerens slutrunde.

Udebanetrøjen er helt anderledes. Ved første øjekast ser trøjen helt hvid ud. Men hvis man kigger nærmere, så kan man se en masse røde og blå "pletter" over hele trøjen. Teknisk er begge trøjer lavet med Nike's Vaporknit-teknologi, der favoriserer fart og tempo gennem præstationer og æstetik.

Og så er der en ekstra detalje, du skal lægge mærke til. I fremtiden, når Frankrig skal synge deres nationalsang, "Le Marseillaise", før kampe, vil holdet stille sig op, så de danner det franske flag med røde, hvide og blå træningstrøjer på - endnu en gang for at hylde det franske flag.

Du kan allerede nu købe Frankrigs nye Hjemme- og Udebanetrøje lige her