Fast becomes faster | Se den nye Limited Edition PSG trøje

06.03.2018

Skrevet af Zlatko

Nike bliver ved med at overraske uge efter uge siden deres lancering af den nye Mercurial støvle. Nu har de taget deres Mercurial game over til trøjerne, og gør Mbappé og Neymar Jr. endnu hurtigere end før! Læs mere omkring Limited Edition trykket her!

De to Paris Saint-Germain stjerner, Mbappé og Neymar Jr., bliver nok arvetagerne af Mercurial støvlerne. De har Mercurial i deres DNA, og viser dette kamp efter kampe. For at vise at de er Mercurial, så har Nike personificeret deres navne og tilføjet det specielle Mercurial M-logo, som giver PSG sættet et flot og hurtigt twist.

Men hvad er Mercurial? Mercurial handler om fart, være frygtløs og skille sig selv fra alle andre på banen Man må sige, at denne opskrift er noget de to unge stjerner følger til punkt og prikke. Man kan nærmest sige, at de er født Mercurial.

Trykket er meget limiteret, og det vil kun blive produceret til Paris Saint-Germain hjemmebane tøjet, og kan kun købes i voksen størrelse. Så du skal næsten være lige så hurtig som Mbappé og Neymar Jr. for at kunne købe din egen trøje, før det er for sent!

Vil du også købe din egen Paris Saint-Germain trøje med det limiteret tryk? Så kan du finde det lige her i vores Paris Saint-Germain kategori.