Efteråret har for alvor meldt sin ankomst og med de faldende temperaturer søger flere og flere indendøre for at spille fodbold. Det kræver naturligvis noget andet udstyr og det kan du selvfølgelig finde hos os. Vi har nemlig lavet en kampagneside dedikeret til indendørs fodbold, så du nemt kan geare dig rigtigt op til den kommende sæson.

Den nye Indoor kampagneside kan du finde lige her, hvor du kan se vores store udvalg af indendørssko. Så kig forbi, vi er nemlig sikre på, at der nok skal være et par, der falder i din smag!

Jakob har allerede været udenbys for at anmelde tre af de mest populære indendørssko på markedet lige nu. Det bragte ham til Hellerup, hvor han fik lov til at træne med, da Jægersborg Boldklubs futsal-hold begyndte at spille tiki-taka. Du kan se hvordan det gik og hvordan dommen lyder over de tre sko lige herover og så kan du endda høre mere om skoene lige herunder.

Jakob testede den kontrol-venlige Nike5 Elastico Pro Blå/Gul, den ultramoderne Nike Mercurial Victory III IC Turkis/Orange og naturligvis også klassikeren Adidas Spezial Blå/Hvid. Hver især adskiller de sig fra hinanden, ved enten at være designet til maksimal kontrol i futsal, til speed og kynisme og til at være det klassiske, elegante valg.

Jakob har døbt Nike5 Elastico Pro som værende indendørs fodbold svar på en Nike CTR360 Maestri. På snuden er overdelen bestående af kalveskind, som smyger sig om foden og giver et godt og tæt fit sammen med den assymetriske snørring. På indersiden af støvlen har man lavet et kontrolområde, der stabiliserer afleveringer og tæmninger - to ting der er uhyre vigtigt i futsal. Den kan du naturligvis se på vores nye Indoor kampagneside lige her, hvor du også finder alt hvad du ellers har brug for til indendørssæsonen.

Nike Mercurial Victory III IC har et lidt andet fokus end førnævnte. Her er speed, driblinger og flamboyance. Med design magen til Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange forpligter det, at trække i den frække sko. Så har du et par tricks i ærmet og er du ikke bange for at lave den lækre dribling, så skal du helt sikkert overveje denne. Du kan selvfølgelig finde den på vores nye Indoor kampagneside lige her, hvor du også kan finde meget, meget andet.

Den klassiske Adidas Spezial har været i gamet lige så lang tid som vi kan huske og den har holdt ved de dyder, som har gjort den så populær. En overdel af blødt og lækkert ruskind giver et super fit og det griber samtidig godt i bolden, så du altid er i fuld kontrol. Du går aldrig galt af et par Spezial og du kan finde dit par og meget mere på vores nye Indoor kampagneside lige her.

Der skulle være noget til enhver smag og hvis én af de tre ovenstående måske ikke lige er din stil, så skulle der være rigeligt med alternativer på vores nye kampagneside. Så tag et kig forbi og se om ikke også der var et par indendørssko til dig. Har du en favorit allerede? Hvilken? Skriv endelig løs i kommentarfeltet herunder.